Laatste nieuws over gibraltar
1 t/m 20 (van 31 artikelen)
11 jan 18:03
In Marokko wordt door meerdere media gesproken over de mogelijke komst van een onderzeese tunnel die Europa met Afrika moet verbinden.
31 dec 15:32
De Britse kroonkolonie Gibraltar zou volgens een Brits-Spaanse principeovereenkomst onder de Schengenzone komen te vallen.
29 dec 9:37
De onderhandelingen tussen de Spaanse en Britse regering over het handelsverkeer na de brexit zijn op een horde gestuit, namelijk regelingen rond Gibraltar
2 dec 19:06
Het idee van een tunnel die Afrika en Europa verbindt dateert uit 1979 maar lijkt nu weer 'boven water' te komen.
26 mrt 7:24
Ambulances met coronapatiënten zijn in Spanje bekogeld met stenen. Tientallen mensen probeerden te verhinderen dat 28 ouderen met het virus in hun gemeente zouden worden opgevangen, meldde de politie woensdag.
26 dec 12:17
De Spaans kustwacht heeft woensdag ongeveer tweehonderd migranten uit de Middellandse Zee gered. Velen van hen zaten in geïmproviseerde bootjes, aldus de kustwacht.
8 sep 15:44
De Iraanse supertanker Adrian Darya 1 heeft zijn bestemming bereikt. "De olie is verkocht", zegt een woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken tegen de staatstelevisie in zijn land.
1 sep 8:22
De Verenigde Staten hebben de Iraanse tanker die zich in de buurt van Turkije bevindt op een zwarte lijst gezet.
14:18
Het schip, voorheen bekend onder de naam Grace 1, had na vertrek uit Gibraltar aanvankelijk de Griekse haven Kalamata opgegeven aan internationale scheepvaartvolgsystemen.
23 aug 16:18
Vandaag zullen meer dan 50 boten naar het zuiden van Marokko varen om deel te nemen aan de Marokkaanse Rally voor jachten, ten behoeve van het Rode Kruis
21 aug 8:49
De Verenigde Staten zullen al het mogelijke doen om te voorkomen dat een Iraanse tanker alsnog olie naar Syrië brengt.
20 aug 8:58
De Verenigde Staten hebben Griekenland gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen als een Iraanse supertanker daar hulp krijgt.
18 aug 16:05
Gibraltar laat de Iraanse olietanker Grace 1 definitief vertrekken.
17 aug 9:26
Een Amerikaanse rechtbank heeft bevolen dat de Iraanse olietanker Grace 1 opnieuw aan de ketting gelegd moet worden in Gibraltar.
15 aug 12:06
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft bij de autoriteiten in Gibraltar een verzoek ingediend om beslag te mogen leggen op de Iraanse tanker Grace 1.
28 jul 14:21
Het vasthouden van de Iraanse olietanker Grace 1 door Britse mariniers in Gibraltar is illegaal en een schending van het atoomakkoord van 2015.
29 mei 20:16
Het zeeverkeer tussen de havens van Tanger-stad en Tarifa zijn opgeschort na de sluiting van de haven van Tarifa
26 aug 14:01
De migranten waren in verschillende opblaasbare boten onderweg naar Spanje.
26 apr 11:50
De Straat van Gibraltar was gastheer van de militaire operatie 'Jebel Tarik 2017', een militaire oefening die gezamenlijk wordt uitgevoerd door de 'Paratrooper Infanterie Brigade' van de Marokkaanse Koninklijke landmacht en het Koninklijke Gibraltar Regiment van de Britse Koninklijke landmacht.
8 aug 15:44
Wie met de auto vanuit Marokko naar Spanje wil afreizen doet er goed aan om de weersomstandigheden in de gaten te houden.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi