Laatste nieuws over gratie
1 t/m 20 (van 549 artikelen)
17 apr 9:44
De Amerikaanse president Joe Biden gaat dit jaar waarschijnlijk toch meer erkende vluchtelingen toelaten.
17 apr 0:44
De regering van president Joe Biden komt terug van het voornemen veel meer erkende vluchtelingen toe te laten.
15 apr 2:46
De laatste jaren vonden vluchtelingen met een verblijfsstatus steeds sneller werk, maar die trend is tijdens de coronacrisis ten einde gekomen.
2 apr 2:31
In de komende vijf jaar moet minimaal 35 procent van de politieagenten in de Randstad een niet-westerse migratieachtergrond hebben. Dat is een onderdeel van een actieplan van de Nationale Politie.
24 mrt 20:44
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris neemt een complex migrantendossier onder haar hoede.
23 mrt 17:47
Basisschoolleerlingen met een lage of gemiddelde sociaaleconomische achtergrond hebben door de schoolsluitingen van afgelopen jaar aanzienlijk meer leerachterstanden opgelopen dan leerlingen met een hoge sociaaleconomische status.
15 mrt 10:03
De PVV stelt als voorwaarde voor regeringsdeelname een forse beperking van de immigratie. Dat zei partijleider Geert Wilders maandag tegen de NOS.
8 mrt 3:07
Door een brand in een vluchtelingenkamp in de Jemenitische hoofdstad Sanaa zijn minstens acht mensen omgekomen en 170 mensen gewond geraakt.
5 mrt 14:02
De Israëlische regering probeert met een reeks maatregelen de deuren te openen voor Marokkaanse reizigers en expats
5 mrt 13:45
Een rechtbank in Keulen heeft het verscherpte toezicht op de Alternative für Deutschland (AfD), de grootste oppositiepartij van Duitsland, verboden.
25 feb 6:29
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een presidentieel decreet van zijn voorganger Donald Trump ingetrokken dat het voor buitenlanders moeilijker maakte om in de Verenigde Staten te komen werken.
3 feb 5:06
De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag drie presidentiële decreten uitgevaardigd waarmee een deel van het strenge immigratiebeleid van zijn voorganger Donald Trump wordt teruggedraaid.
2 feb 12:03
De Amerikaanse president Joe Biden gaat dinsdag het migratiebeleid van zijn voorganger Donald Trump terugdraaien.
28 jan 12:11
De rechts-extremistische Stephan Ernst is in Frankfurt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de politieke moord op de Duitse regionale bestuurder Walter Lübcke.
26 jan 16:42
Het Verenigd Koninkrijk biedt EU-burgers geld aan om te vertrekken en terug te gaan naar hun land van herkomst, meldt de krant The Guardian.
20 jan 8:02
De Amerikaanse president Donald Trump verleent 73 mensen gratie. Het gaat onder meer om zijn voormalige topadviseur Steve Bannon en rappers Lil Wayne en Kodak Black.
11 jan 17:59
Ter gelegenheid van de herdenking van het Manifest van de Onafhankelijkheid (11 januari) heeft Koning Mohammed VI gratie verleend aan 791 gevangenen
9 jan 9:44
De PVV van Geert Wilders wil een ministerie van Immigratie, Remigratie en De-islamisering, zo schrijft de partij in haar verkiezingsprogramma.
5 jan 6:12
De Nederlandse bevolking groeide vorig jaar met zo'n 63.000 inwoners, half zoveel als in 2019.
3 jan 15:49
De Europese Unie trekt 3,5 miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan migranten in Bosnië-Herzegovina nadat daar onlangs een migrantenkamp afbrandde.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi