Laatste nieuws over grens
41 t/m 60 (van 166 artikelen)
13 mei 12:53
De Spaanse regering overweegt de grens tot juli dicht te houden uit vrees voor meer besmettingen en een tweede golf van het coronavirus.
13 mei 11:49
Duitsland versoepelt stap voor stap de grenscontroles vanaf zaterdag.
25 apr 14:47
Volgens de Spaanse krant probeert Marokko de informele handel tussen inwoners van Noord-Marokko en de Spaanse enclaves te "verdrinken".
9 apr 15:03
De partij vraagt om een juridische analyse van de situatie en roept op tot maatregelen tegen het Marokkaanse besluit
8 apr 14:18
Een groep van vijf jonge Marokkanen probeerde uit wanhoop vanuit Ceuta naar Marokko te zwemmen in een poging huiswaarts te keren gedurende de coronacrisis
2 apr 15:08
Marokko heeft aangekondigd dat de eerder goedgekeurde wetten betreffende de afbakening van de maritieme grenzen met Spanje nu officieel zijn
10 mrt 12:48
Oostenrijk sluit zijn grenzen voor mensen uit Italië vanwege de uitbraak van het coronavirus in dat land.
9 mrt 13:10
Israël sloot vrijdag de landsgrenzen met Syrië en Libanon te midden van toenemende angst voor verspreiding van het coronavirus
5 mrt 13:41
China heeft haar burgers gewaarschuwd niet naar de Noord-Koreaanse grens te gaan, omdat dat land die gesloten heeft om het coronavirus buiten te houden.
4 mrt 16:36
De Marokkaanse autoriteiten hebben besloten een apparaat te plaatsen om de lichaamstemperatuur te meten op de grens met Ceuta
4 mrt 12:38
Turken schieten volgens Athene met traangas op Griekse grensbewakers tijdens schermutselingen met mensen die illegaal Griekenland proberen binnen te komen.
27 feb 14:22
De meerderheid van de Marokkanen hoopt op de heropening van de grenzen met buurland Algerije
23 jan 15:11
De wetten tot vaststelling van de jurisdictie van Marokko over het zeegebied van Tanger (Noord-Marokko) tot Lagouira (Mauritaanse grens) werden onder luid applaus unaniem aangenomen.
17 sep 14:09
Een video waarin te zien is hoe Marokkaanse tieners Spanje proberen te bereiken met opblaasbare boten wordt massaal gedeeld.
27 aug 19:14
Volgens het Spaanse Elfarodeceuta.es begon een patrouille van de maritieme dienst van de Guardia Civil afgelopen zondag met de jacht op een jetski die probeerde de enclave van Ceuta te bereiken.
27 aug 18:25
Het initiatief maakt deel uit van het moderniseringsprogramma van het beveiligingssysteem aan de Spaans-Marokaanse grenzen.
8 jul 21:36
Spanje stemde vrijdag in met de aankoop van 384 voertuigen, bedoeld om de controle over de Marokkaans-Spaanse grenzen te versterken.
4 jul 16:11
Het bedrag wordt toegekend in de vorm van middelen en apparatuur om de grenscontrole te verbeteren
20 jun 17:24
De man overleed aan een hartaanval.
14 jun 13:09
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag voor de rechtbank in Den Haag celstraffen tot twaalf jaar geëist tegen twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij het neersteken van een advocate in Zoetermeer.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi