Laatste nieuws over griekenland
101 t/m 120 (van 228 artikelen)
13 aug 20:56
De Turkse president Erdogan heeft gewaarschuwd voor de gevolgen als een Turks onderzoeksschip in de Middellandse Zee wordt aangevallen.
13 aug 12:58
De Griekse gezondheidsautoriteiten hebben een geval van het coronavirus vastgesteld in een vol kamp met migranten en vluchtelingen op een eiland.
13 aug 10:32
Frankrijk stuurt het marineschip de Lafayette met twee gevechtsvliegtuigen van het type Rafale naar de oostelijke Middellandse Zee.
25 jul 11:26
Turkije is niet te spreken over de kritiek die Griekenland heeft geuit op de beslissing om de Aya Sofia in Istanbul terug te veranderen in een moskee.
23 jul 12:08
President Emmanuel Macron dringt aan op Europese sancties tegen partijen die de territoriale wateren van Griekenland en Cyprus in het oosten van de Middellandse Zee schenden.
1 jul 9:57
Vanaf woensdag vertrekken er weer meer vluchten vanuit Nederland naar vakantiebestemmingen. Onder meer vliegtuigmaatschappijen TUI, easyJet, Corendon en Ryanair hervatten routes naar populaire zonbestemmingen.
25 jun 9:55
De gemeente Utrecht heeft groen licht gegeven voor een monument voor de gastarbeider.
8 jun 15:48
Nederland moet het reisadvies voor Turkije snel aanpassen. Dat vindt de Nederlands-Turkse Kamer van Koophandel.
7 jun 10:26
Griekenland heeft de lockdown die geldt voor vluchtelingenkampen vanwege het coronavirus met twee weken verlengd.
31 mei 13:56
Griekenland wil het hek op de grens met Turkije langs de rivier de Evros sterk uitbreiden om vluchtelingen buiten de deur te houden.
30 mei 22:59
Griekenland gaat reizigers bij aankomst testen op het coronavirus als ze vertrokken zijn vanaf een vliegveld in een risicogebied.
21 mei 23:57
Nederlanders die ongewild een tweede nationaliteit hebben en die niet op kunnen zeggen, moeten een betere bescherming krijgen van Nederland.
20 mei 20:01
Griekenland wil het toeristisch seizoen op 15 juni weer opstarten na de lockdown door het coronavirus. Dat zei premier Kyriakos Mitsotakis woensdag in een toespraak voor de televisie.
16 mei 14:40
Veel Grieken hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheid weer naar het strand te gaan.
8 mei 17:22
De Griekse grenspolitie heeft met scherp geschoten bij de schermutselingen begin maart aan de Grieks-Turkse grens.
6 mei 3:47
De Italiaanse autoriteiten hebben het Duitse reddingsschip de Alan Kurdi aan de ketting gelegd, omdat het schip niet aan alle maatstaven zou voldoen.
23 apr 10:04
Twee migranten zijn op het Griekse eiland Lesbos beschoten met een jachtgeweer.
12 apr 20:44
Nederland moet zich er in Europa sterk voor maken om vluchtelingen van het Griekse eiland Lesbos onder te brengen op cruiseschepen, om zo verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
5 apr 9:52
De Griekse autoriteiten hebben quarantaine ingesteld voor een tweede vluchtelingenkamp.
27 mrt 16:17
Vluchtelingen en migranten die aan de Turks-Griekse grens bivakkeerden omdat ze de EU in willen, zijn er volgens Turkse media op eigen verzoek weggehaald.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi