Laatste nieuws over groot-brittannie
1 t/m 20 (van 208 artikelen)
24 sep 13:03
Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië (E3) hebben Iran gevraagd om te onderhandelen over een nieuwe nucleaire deal
19 sep 16:42
De grootste anti-terreurofficier van Groot-Brittannië, Neil Basu, zegt dat de politie de dreiging serieus neemt
13 mei 19:35
Het zou van verantwoordelijkheid getuigen als de Verenigde Staten zich "maximaal terughoudend’’ opstellen tegenover Iran en militaire escalatie vermijden.
12 mei 20:08
Niet één, niet twee, maar liefst drie spelers ontvingen na de slotdag in de Premier League een Gouden Schoen. Sadio Mané, Pierre-Emerick Aubameyang en Mohamed Salah kwamen allemaal tot 22 doelpunten dit seizoen.
8 mei 8:40
Iran stapt voor een deel uit de overeenkomst die het heeft gesloten met westerse landen over zijn atoomprogramma en dreigt met het hervatten van de productie van hoogverrijkt uranium.
14:33
Experts hebben kritiek geuit op de gevangenisstraf van bijna een jaar waartoe Julian Assange is veroordeeld. Een speciale werkgroep van de Verenigde Naties noemt die strafmaat "disproportioneel".
30 apr 14:07
De politie van Wiltshire in het zuidwesten van Engeland heeft twee mensen aangehouden voor het verspreiden van een foto van het lichaam van de dodelijk verongelukte voetballer Emiliano Sala.
25 mrt 12:34
Het wordt steeds waarschijnlijker dat het Verenigd Koninkrijk de EU op 12 april verlaat zonder akkoord.
12 mrt 9:32
De Europese Unie biedt het Verenigd Koninkrijk 'wettelijk bindende garanties' over de Ierse grens in het brexit-akkoord.
15 feb 9:33
Reizigers die na 29 maart van, naar of via het Groot-Brittannië vliegen, hoeven niet bang te zijn dat die vlucht als gevolg van de brexit niet doorgaat.
21 jan 9:33
Ze waarschuwen dat scholen in Groot-Brittannië ondergronds zullen gaan als de overheid doorgaat met de voorlichting.
19 jan 16:32
In Groot-Brittannië is het omslagpunt bereikt, waardoor meer stemgerechtigden tegen dan voor een brexit zijn.
17 dec 9:33
De Britse premier Theresa May zal maandag in het Lagerhuis verklaren dat een nieuw referendum over de brexit wat haar betreft niet aan de orde is.
16 mrt 8:05
Farid Hilali werd vijf jaar lang onterecht gevangen gezet en eist daar nu compensatie voor.
26 okt 21:01
Abderrahim had aanvankelijk asiel in Nederland aangevraagd.
9 okt 22:00
Groot-Brittannië is 'dankbaar' voor de 'efficiënte' hulp die Marokko verleende na de terroristische aanslagen in Londen.
16 sep 11:30
De Britse premier Theresa May heeft het dreigingsniveau van aanslagen in het land bijgesteld van 'ernstig' naar 'kritiek'.
6 sep 16:01
Nederland en Groot-Brittannië spelen een grote rol bij verdachte banktransacties die met witwassen te maken hebben. Twee derde van dergelijke transacties in Europa vindt in deze twee landen plaats.
27 jul 10:02
De twee landen hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend om hun inspanningen te combineren om bedreigingen voor de luchtvaartveiligheid aan te pakken. Een partnerschap dat de bevoorrechte positie van Marokko verstevigt.
23 mei 13:05
Verscheidene Europese regeringsleiders hebben dinsdag met verslagenheid gereageerd op de aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi