Laatste nieuws over groot-brittannie
41 t/m 60 (van 209 artikelen)
23 dec 17:29
Een moslimfamilie uit Londen die een vakantie had gepland naar Disneyland in Californië, mag de Verenigde Staten niet in.
23 dec 9:40
Een man die de roodharige prins Harry op de Britse troon wilde door andere pretendenten uit de weg te ruimen, is dinsdag in Engeland schuldig bevonden aan het beramen van terreurdaden.
10 dec 12:50
Een Britse soldaat verloor een been toen hij werd opgeblazen in Irak, wrok jegens moslims of de islam koestert hij echter niet.
3 dec 10:58
Olievelden in het oosten van Syrië waren de doelwitten van de eerste aanvallen door Britse bommenwerpers donderdag in dat land. Dat heeft de Britse minister van Defensie Michael Fallon verklaard.
28 nov 18:42
Een Nederlander is in Engeland schuldig bevonden aan het smokkelen van drugs in nep-ambulances.
24 nov 15:47
Haatmisdrijven tegen moslims zijn in de week na de aanslagen in Parijs met 300%(!) gestegen, zo blijkt uit cijfers die maandag werden gepubliceerd.
23 nov 20:34
De Britse premier David Cameron heeft interesse getoond in de Marokkaanse imamopleiding.
13 nov 19:00
Een Britse moslima is aan de dood ontsnapt nadat een gepensioneerde man haar voor een rijdende metro duwde.
12 nov 14:30
LONDEN (ANP) - Een maoïstische sekteleider sloot vrouwelijke volgelingen meer dan dertig jaar op in verschillende woningen in Londen. Hij sloeg en verkrachtte hen, bleek donderdag tijdens de rechtszaak tegen de man.
29 okt 8:00
Het toeristisch Brits blad Conference & Incentive Travel heeft Marokko als 'bestemming van de week' gekozen voor Britse toeristen.
28 okt 14:09
Britse toeristen hebben onlangs voor hun leven moeten rennen toen een medewerker gekleed als terrorist een grapje uithaalde in een hotel.
28 okt 13:07
Een 56-jarige Britse man is zondagavond in de buurt van Rotterdam aangehouden nadat agenten in de kofferbak van zijn auto een miljoen euro hadden ontdekt.
13 okt 13:21
De Britse premier David Cameron heeft politieagenten opgedragen haatmisdaden tegen moslims op dezelfde manier aan te pakken als antisemitische aanvallen op joden.
28 sep 12:49
Van de Britse premier David Cameron mag de Syrische president Bashar al-Assad aanblijven en als hoofd van een overgangsregering blijven functioneren.
27 sep 13:09
In de Bait-ul-Futuh-moskee in het zuiden van Londen heeft zaterdag een grote brand gewoed.
16 aug 17:52
Een 25-jarige Britse vrouw die een smiley brandde in de wang van haar zestien maanden oude dochter heeft vier jaar celstraf gekregen. De rechter noemde de vrouw toen hij uitspraak deed "kwaadaardig", aldus de krant The Guardian.
28 jul 16:03
Lord John Sewel is afgetreden als lid van het House of Lords, de Britse Eerste Kamer.
6 jul 16:23
Op sociale media hebben Britten hun onvrede geuit over het uitblijven van arrestatie van een man die met een vlag van Daesh langs het Britse parlement heeft gelopen.
25 jun 14:18
De Britse autoriteiten zijn zo'n driehonderd verdachten op het spoor gekomen bij een grootschalig onderzoek naar kindermisbruik in de noordelijke stad Rotherham.
16 jun 15:31
De familie van drie Britse zussen die niet terugkeerden van een bedevaart met hun kinderen naar Saudi-Arabië vreest dat zij zich hebben aangesloten bij Daesh
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi