Laatste nieuws over groot-brittannie
61 t/m 80 (van 208 artikelen)
25 mei 19:16
Marokko is een kans vol mogelijkheden en daarom wil de Britse regering graag meer zaken doen met het Noord-Afrikaans land.
22 mei 17:31
Een in Groot-Brittannië veroordeelde Marokkaan is na zijn celstraf teruggestuurd naar Marokko. Daar ging hij compleet door het lint.
7 mei 20:29
Het Eden Andalou Spa & Resort in Marrakech omdat het een Brits homostel geweigerd zou hebben. Daar is echter niets van waar laat het hotel in een verklaring weten.
5 mei 14:52
In Engeland is een man zo erg toegetakeld dat hij zijn oor verloor. De politie van Huddersfield is nu op zoek naar de eigenaar.
7 apr 14:05
De politie in Amsterdam heeft zaterdag de mogelijke verkoper van witte heroïne opgepakt, meldt De Telegraaf.
27 mrt 15:41
Groot-Brittannië gaat het onderzoek naar berichten dat politieagenten kindermisbruikzaken in de doofpot probeerden te stoppen uitbreiden.
16 mrt 13:06
Turkije heeft drie Britse tieners die vermoedelijk op weg waren om zich aan te sluiten bij extremisten in Syrië onderschept en naar hun land teruggestuurd.
12 mrt 16:20
In Turkije is een lid van een buitenlandse inlichtingendienst aangehouden.
6 mrt 16:23
Het aantal allochtonen in Engeland is de afgelopen drie jaar toegenomen met meer dan een half miljoen.
5 mrt 15:27
Een geradicaliseerde Britse scheikundeleraar die naar Syrië wilde reizen om zich aan te sluiten bij de groep Daesh is donderdag door een rechter in Londen tot zes jaar gevangenisstraf veroordeeld.
4 mrt 13:04
Een Britse staatsburger die in Syrië meevocht aan de zijde van de Koerden is omgekomen in gevechten met terreurbeweging Daesh
2 mrt 12:31
De Duitse anti-islam groep Pegida heeft zaterdag voor het eerst gedemonstreerd op Engelse bodem.
18 feb 13:43
Chelsea heeft in een verklaring de eigen supporters veroordeeld die dinsdag een zwarte man herhaaldelijk uit de metro duwden en ondertussen zongen 'we're racist, and thats the way we like it'.
18:45
In Londen heeft zich een gruwelijk drama afgespeeld waarbij drie Marokkaanse Britten om het leven zijn gekomen.
11 feb 16:47
Nederlanders die in Groot-Brittannië, Ierland of Denemarken een ernstige verkeersovertreding begaan, hoeven niet meer te hopen dat zij thuis geen boete op de deurmat vinden.
6 feb 15:37
Een Britse jihadist die zijn eigen dood in scène zette om onopgemerkt vanuit Syrië terug te kunnen keren naar Groot-Brittannië heeft vrijdag twaalf jaar gevangenisstraf opgelegd gekregen.
3 feb 13:40
Vier medewerkers van een slachthuis in het Engelse graafschap Yorkshire zijn op non-actief gesteld na publicatie van een video van hun werkwijze door de dierenrechtengroep Animal Aid.
2 feb 16:15
De vijftigjarige Tess Christian gaat wel heel ver om haar gezicht van rimpels te behoeden.
14:21
In Engeland is een gezichtsloze pop gelanceerd en voldoet daarmee aan de islamitische wetgeving, aldus de fabrikant. Onder moslims heerst verdeling over de nieuwe speelgoed.
2 dec 16:33
Een joodse organisatie in Engeland heeft aanvaller Mario Balotelli beticht van antisemitisme en wil dat de Engelse voetbalbond FA de Italiaan bestraft, meldde de BBC dinsdag.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi