Laatste nieuws over groot-brittannie
101 t/m 120 (van 208 artikelen)
11 jun 12:44
Het Britse ministerie van Defensie en de Amerikaanse FBI veronderstelden indertijd dat Nederlandse mariniers Zuid-Molukse treinkapers doelbewust hebben doodgeschoten bij de beëindiging van de treinkaping in De Punt.
7 mei 17:29
Normaal kunnen eten is niet voor iedereen weggelegd.
29 apr 12:48
De Britse politie heeft maandag een 15-jarige leerling opgepakt nadat een docente op een school in Leeds, in het noorden van Engeland, was doodgestoken.
21 apr 17:12
Terwijl kerken er alles aan doen om mensen te behouden groeit het aantal moslims in het Verenigd Koninkrijk razend hard.
16 apr 17:29
Met sommige dingen kun je beter niet vroeg beginnen. Daar dacht een 12-jarig meisje heel anders over kort voordat ze zwanger raakte.
9 apr 16:21
Voor een sociaal experiment ging een Engelsman de straten op met een bord en flyers waarop de tekst 'Fuck the poor' stond. Dat zorgde voor de nodige boze reacties.
7 apr 15:08
In Groot-Brittannië is ophef ontstaan over de examens van 2016. Die staan in de islamitische maand Ramadan gepland. Deskundigen pleiten daarom voor het eerder afnemen van de middelbare schoolexamens.
1 apr 12:14
Een scherpschutter van het Britse leger heeft vorig jaar zes Talibanstrijders gedood met een enkele kogel.
28 mrt 10:31
Dankzij een implantaat kan de dove Joanne Milne na veertig jaar weer horen. Wat volgde is een emotionele uitbarsting van vreugde.
12 mrt 12:09
Een Brit heeft verklaard dat hij op vluchten naar en van Nederland een bomschoen heeft gedragen.
27 feb 15:40
De twee mannen die vorig jaar de Britse militair Lee Rigby op klaarlichte dag vermoordden zijn woensdag door de rechter in Londen veroordeeld tot levenslange gevangenisstraffen.
21 feb 11:55
Een voormalige Franse politieagent die vorige week werd aangehouden in verband met de moord op een Brits-Iraakse man en drie anderen in het Franse Annecy, bijna anderhalf jaar geleden, wordt niet vervolgd.
18 feb 20:10
Harnaam Kaur kan met recht een bijzondere vrouw genoemd worden. De Britse vrouw met Indische roots lijdt aan het zeldzaam syndroom Polycystic Ovary.
12 feb 15:48
Sommige dingen lijken meer fictie dan werkelijkheid. Zo ook het verhaal van een 33-jarige Marokkaan in Groot-Brittannië. Wie niet beter weet zou denken in een thriller terecht zijn gekomen, maar niets is minder waar.
14 jan 13:41
Een Afghaanse man die in Groot-Brittannië van zijn geloof was gevallen heeft asiel gekregen omdat zijn leven in gevaar zou zijn als hij terugkeert naar Afghanistan.
7 jan 14:10
De in Nederland veelbesproken sheikh Haitham al-Haddad is over een maand weer in Nederland.
23 dec 18:10
De Britse minister van binnenlandse zaken Theresa May heeft dit jaar van twintig mensen het Britse paspoort afgenomen.
23 dec 9:40
Een moskeebestuur in Groot-Brittannië heeft met een benefietactie geld ingezameld om een synagoge in de buurt te helpen.
12 dec 11:54
De Britse regering stopt met het ondersteunen van de Syrische oppositie zolang de bevoorrading niet op een 'veilige manier' kan verlopen.
9 dec 15:36
De Marokkaanse kerstmarkt die aanvankelijk in de Britse stad Stroke-on-Trent zou plaatsvinden gaat niet door.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi