Laatste nieuws over guantanamo bay
1 t/m 20 (van 35 artikelen)
31 aug 11:34
Het vermeende brein achter '9/11' verschijnt bijna 20 jaar na de aanslagen voor de rechter. Een militaire rechter heeft besloten dat het proces tegen Khalid Sheikh Mohammed en vier medeverdachten begin 2021 van start gaat, bericht The New York Times.
6 mei 21:00
Dit keer werd Chekkouri niet in verband gebracht met terrorisme maar met lidmaatschap van een criminele organisatie.
13 jan 14:30
Een Belg die drie jaar in de Amerikaanse gevangenis van Guantánamo Bay zat, heeft bij het Comité tegen Foltering van de VN een klacht ingediend tegen de Belgische staat.
18 okt 13:03
De Verenigde Staten hebben de 45-jarige Mohamedou Ould Slahi uit het mensonterende gevangeniscomplex Guantanamo op Cuba vrijgelaten.
25 jan 13:06
De Britse veiligheidsdienst MI5 was volledig op de hoogte van schokkende martelpraktijken door de Amerikaanse autoriteiten in Guantánamo Bay.
30 okt 12:55
De laatste Brit die vastzat in de Amerikaanse gevangenis voor verdachte terroristen, Guantanamo Bay, is vrijdag vrijgelaten.
28 jul 14:50
De Amerikaanse marine doet onderzoek naar gevallen van kanker in het detentiekamp Guantánamo Bay op Cuba.
26 mrt 13:41
De Verenigde Staten hebben Nederland gevraagd twee gedetineerden uit de omstreden gevangenis Guantanamo Bay op te vangen.
30 jan 10:43
De Cubaanse leider Raul Castro wil dat de Verenigde Staten de marinebasis Guantanamo Bay teruggeven aan Cuba.
13 dec 14:31
Zes mannen die deze week na jarenlange gevangenschap in Guantanamo Bay werden vrijgelaten hebben vrijdag een wandeling gemaakt in de hoofdstad van hun nieuwe thuisland Uruguay.
8 dec 8:49
Zes mannen die twaalf jaar lang vast hebben gezeten in de Amerikaanse gevangenis voor terreurverdachten in Guantanamo Bay op Cuba zijn vrijgelaten en naar Uruguay gestuurd.
6 nov 13:47
Een gevangene die al sinds februari 2002 vastzat in de Guantanamo Bay-gevangenis op Cuba, is woensdag vrijgelaten en naar zijn vaderland Koeweit gestuurd.
17 jun 14:02
De Spaanse politie heeft maandag tien mensen vastgezet voor de rekrutering van jihadistische militanten voor de strijd in het buitenland, voornamelijk in Irak en Syrië.
13 mrt 18:13
Een Algerijn die twaalf jaar zonder aanklacht vastzat in Guantanamo Bay is vrijgelaten en teruggestuurd naar zijn thuisland.
1 jan 11:13
Drie Oeigoeren die vastzaten in de Amerikaanse gevangenis Guantanamo Bay in Cuba zijn vrijgelaten en overgedragen aan Slowakije.
5 dec 18:19
Twee Algerijnen die meer dan tien jaar zonder officiële aanklacht vast hebben gezeten in de Amerikaanse gevangenis in Guantanamo Bay op Cuba zijn door de Verenigde Staten naar hun land teruggestuurd.
4 nov 13:42
Artsen en psychologen van het Amerikaanse leger hebben gedetineerden van de Guantanamo Bay-gevangenis en andere speciale detentiecentra gemarteld.
24 okt 13:08
Een in Guantanamo Bay opgesloten terreurverdachte heeft tijdens zijn gevangenschap een ernstige hoofdwond opgelopen.
27 jul 15:33
De VS willen twee gevangenen die nu vastzitten in de gevangenis Guantanamo Bay op Cuba overbrengen naar Algerije.
27 apr 18:37
Maar liefst honderd gevangenen weigeren inmiddels te eten.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi