Laatste nieuws over gulen
1 t/m 20 (van 43 artikelen)
11 jun 15:40
Een Turkse medewerker van het Amerikaanse consulaat in Istanbul, Metin Topuz, is tot 8 jaar en 9 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens hulp aan een terroristische organisatie.
20 feb 7:44
De secretaris van de Islamitische Stichting Nederland (Hollanda Diyanet Vakfi), de koepelorganisatie van Nederlandse moskeeën, wordt donderdag door de Tweede Kamer gehoord.
18 feb 12:03
De Turkse autoriteiten hebben opnieuw honderden arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen mensen die worden verdacht van banden met de beweging van de islamitische geestelijke Fethullah Gülen.
17 dec 11:24
De Turkse politie heeft dinsdag 181 mensen opgepakt die betrokken zouden zijn geweest bij de mislukte couppoging in 2016.
13 nov 19:09
De Amerikaanse president heeft zijn Turkse ambtgenoot Erdogan ontvangen op het Witte Huis. Trump prees zijn gast als een zeer gerespecteerde figuur in de regio en zei dat de relatie tussen de VS en Turkije goed is.
16 sep 18:58
De Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR) moet binnen drie maanden afstand nemen van discriminerende uitspraken van haar rector.
24 apr 7:19
Lagendijk meldde dat hij dinsdagmiddag van de Turkse ambassadeur Saban Disli te horen kreeg dat hij terug mag naar zijn tweede vaderland.
11 apr 17:04
Turkije wil dat Nederland 'terroristen' van de Koerdische PKK en de Gülenbeweging gaat uitleveren.
17 dec 16:30
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn Turkse ambtsgenoot Recep Tayyip Erdogan gezegd dat Washington werkt aan de uitlevering van Fethullah Gülen.
16 nov 9:20
De Amerikaanse regering laat uitzoeken hoe de invloedrijke geestelijke Fethullah Gülen kan worden uitgezet.
12 jan 14:51
Ankara heeft ruim 1800 ambtenaren eerherstel gegeven.
15:00
Nederland heeft asiel verleend aan de eerste Turken die na de couppoging vorig jaar in Turkije in Nederland bescherming zochten.
28 sep 17:02
Erdogan stelde dit indirect voor.
22 feb 17:45
De kogel is door de kerk, definitief geen Gülen-scholen meer in 't land.
15 feb 17:20
Justitie in Duitsland heeft woensdag bij vier Turkse imams in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts huiszoeking laten doen. De geestelijken worden verdacht van spionage voor Turkije.
1 feb 22:02
De ouders zullen hun kinderen elders moeten laten onderwijzen.
18 jan 8:03
De ouders van de leerlingen laten het er niet bij zitten en nemen gerechtelijke stappen.
9 jan 20:31
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken maakte op 5 januari de sluiting bekend van alle vestigingen van de Mohamed Al-Fatih schoolgroep, gekoppeld aan Fethullah Gülen.
6 jan 19:22
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken maakte gisteren de sluiting bekend van alle vestigingen van de Mohamed Al-Fatih schoolgroep, gekoppeld aan Fethullah Gülen, voor het niet-naleven van het wettelijke onderwijsprogramma.
5 jan 19:40
De Marokkaanse autoriteiten hebben besloten om alle vestigingen van de Mohamed Al-Fatih schoolgroep, gekoppeld aan Fethullah Gülen, te sluiten voor het niet-naleven van de nationale wetten voor onderwijs.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi