Laatste nieuws over hamas
1 t/m 20 (van 237 artikelen)
25 jul 23:31
Israël heeft zondag de zone gehalveerd waarin gevist mag worden voor de Gazastrook.
14 jul 12:47
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) moet beter onderbouwen dat de VN-organisatie UNRWA Palestijnse vluchtelingen kan beschermen in de Gazastrook.
18 jun 1:05
Het Israëlische bezettingsleger heeft bombardementen uitgevoerd op de Gazastrook.
17 jun 13:50
De voorman van de Palestijnse verzetsbeweging Hamas Ismail Haniya werd woensdag ontvangen door de Marokkaanse premier Saad Eddine El Otmani.
16 jun 15:07
De voorman van de Palestijnse verzetsbeweging Hamas Ismail Haniya wordt vandaag verwacht in Marokko.
16 jun 1:20
Israël heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een luchtaanval uitgevoerd op de dichtbevolkte Gazastrook.
15 jun 19:57
Nationalistische Israëlische kolonisten zijn dinsdag begonnen aan een omstreden mars door Jeruzalem.
8 jun 18:08
De Palestijnse verzetsgroep Hamas heeft dinsdag de Saoedische autoriteiten opnieuw gevraagd om groepsleider Mohammed al-Khudari en andere Palestijnen vrij te laten
1 jun 15:42
Er is een reële kans dat op korte termijn een gevangenenruil kan plaatsvinden met bezetter Israël.
30 mei 13:54
Het is het eerste formele bezoek van een Israëlische buitenlandminister aan Egypte in dertien jaar tijd.
28 mei 18:27
Het Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Gabi Ashkenazi heeft donderdag de Franse ambassadeur ontboden vanwege verklaringen van de Franse buitenlandminister.
27 mei 12:23
Israël heeft zich met zijn recente luchtaanvallen op de Gazastrook mogelijk schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, aldus VN-mensenrechtencommissaris Michelle Bachelet.
16:48
De Amerikaanse plannen voor wederopbouw van de Gazastrook na de verwoestende aanvallen van Israël vallen niet in goede aarde bij verzetsbeweging Hamas
00:01
David Govrin, die momenteel dient als officieuze ambassadeur van Israël, heeft een tweet verwijderd waarin hij publiekelijk kritiek uitte op premier Saad Eddine El Othmani.
25 mei 13:38
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat de Verenigde Staten willen helpen bij de wederopbouw van de Gazastrook.
25 mei 13:09
De Palestijnse verzetsbeweging Hamas heeft dinsdag ontkend iets te maken te hebben met de recente gedwongen omleiding van een passagiersvliegtuig door Wit-Rusland.
24 mei 18:12
De Belarussische autoriteiten zeggen maandag dat zij het vliegtuig met het prominente oppositielid Roman Protasevich aan boord dwongen te landen na bommelding Hamas.
23 mei 18:15
De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian waarschuwt voor langdurige apartheid in Israël als de Palestijnen niet snel een eigen land krijgen.
22 mei 20:25
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties vraagt Israël en verzetsbeweging Hamas om het staakt-het-vuren niet te schenden.
22 mei 17:26
De Palestijnse regering in de Gazastrook heropent zondagochtend de overheidsgebouwen, nu er een wapenstilstand is overeengekomen met Israël.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi