Laatste nieuws over hamas
1 t/m 20 (van 169 artikelen)
24 sep 14:33
De Palestijnse organisaties Fatah en Hamas zijn het eens worden geworden over het houden van nieuwe algemene verkiezingen.
16 sep 10:17
Het geweld tussen Israël en Palestijnen in de Gazastrook is weer opgelaaid.
3 sep 17:12
Israël heeft woensdag besloten om de stoffelijke resten van Palestijnen die zijn gedood in botsingen met Israëlische bezettingstroepen niet meer terug te geven aan de nabestaanden
1 sep 12:56
Israël heeft een belangrijke grensovergang met de Gazastrook heropend.
31 aug 23:11
De Palestijnse verzetsbeweging Hamas en Israël hebben afgesproken een eind te maken aan de al weken durende escalatie in Gaza en de rust te herstellen in het gebied.
16 aug 4:24
Het Israëlische leger heeft een aantal luchtaanvallen uitgevoerd in de Gazastrook als reactie op de brandbommen die vanuit de regio naar Israël worden gezonden door middel van ballonnen.
13 aug 20:22
De Palestijnse groeperingen spraken donderdag als één geheel tegen de nieuwe overeenkomst tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël
13 aug 10:59
De Israëlische luchtmacht heeft bombardementen op de Gazastrook aangekondigd als vergelding voor de brandgevaarlijke ballonnen die vanuit Gaza worden opgelaten de afgelopen dagen.
6 jul 12:01
Israël is naar eigen zeggen bang dat kwaadwillenden misbruik kunnen maken van de scherpere satellietbeelden van het land die binnenkort online te zien zijn.
2 jul 13:06
De Palestijnse partijen Fatah en Hamas hebben donderdag "eenheid" beloofd in het verzet tegen het plan van Israël om delen van de bezette Westelijke Jordaanoever te annexeren.
6 mei 16:30
Het Israëlische leger beweert dat de beschietingen een reactie zijn op een "raketaanval vanuit Gaza"
8 apr 17:16
De groep in Gaza streeft naar vrijlating van oudere, zieke, vrouwelijke en minderjarige gevangenen die al lange tijd door Israël worden vastgehouden
3 apr 16:12
Een woordvoerder zegt dat Israël niet ingaat op de humanitaire behoeften van inwoners van Gaza
5 feb 18:09
Regeringsleider Saad Eddine El Othmani voerde een telefoongesprek met Hamas-voorman Ismail Haniyeh om de Palestijnse zaak te bespreken.
3 jan 9:23
Israël heeft zijn leger in verhoogde staat van paraatheid gebracht naar aanleiding van de Amerikaanse aanval op de luchthaven van het Iraakse Baghdad en de dood van een Iraanse generaal.
27 nov 15:41
De luchtaanvallen zouden zich richten op faciliteiten van Hamas
12 nov 22:31
Het Israëlische bezettingsleger en militanten in de Gazastrook hebben elkaar dinsdag herhaaldelijk bestookt, nadat Israël een luchtaanval had uitgevoerd op een leider van de strijdgroep Islamic Jihad.
12 nov 15:03
Israël heeft opnieuw aanvallen uitgevoerd in de dichtbevolkte Gazastrook. Zo werd onder meer een motor met twee motorrijders vanuit de lucht aangevallen.
11 sep 13:06
De Israëlische legeraanval zou komen als reactie op vermeende beschietingen vanuit de Gazastrook naar Israël
10 sep 12:16
Palestijnse media meldde eerder het neerhalen van de drone door Hamas in het gebied Rafah
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi