Laatste nieuws over handhaving
1 t/m 20 (van 23 artikelen)
11 jan 21:20
Vakbond BOA ACP wil hogere boetes en strengere straffen als coronamaatregelen worden overtreden.
2 dec 14:19
Klanten die geen mondkapje dragen worden niet geweigerd in supermarkten. Dat bevestigt brancheorganisatie Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) na berichtgeving van De Telegraaf.
11:46
De coronamaatregelen en handhaving daarvan mogen wel wat strenger, vindt meer dan een op de drie ondervraagden in een onderzoek van gezondheidsinstituut Nivel.
19 nov 19:22
Tien speciale camera's moeten gaan helpen bij het handhaven van het Amsterdamse snorfietsbeleid.
22 okt 16:06
Boa's mogen vanaf 1 januari bij wijze van proef een wapenstok gaan dragen.
16 okt 11:59
De veiligheidsregio's en het kabinet gaan maandag afspraken maken over het "steviger handhaven" van de gedeeltelijke lockdown, aldus minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
9 mei 18:58
De twee mannen gebruikten geweld bij de handhaving van het uitgaansverbod
30 apr 23:52
De VN-Commissie voor de Rechten van de Mens waarschuwde dat de COVID-19-lockdown zou kunnen worden uitgebuit door regeringen
20 feb 16:29
De drones zijn uitgerust met hoge-resolutie-, en hogesnelheidscamera's om overtreders vast te leggen.
10 sep 15:47
Amsterdamse taxicentrales moeten de straffen handhaven die de gemeente voorschrijft voor chauffeurs die zich niet aan de regels houden.
28 jul 11:49
In onder meer het openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen is het vanaf donderdag niet toegestaan om gezichtsbedekkende kleding te dragen.
18 jul 21:18
Vrouwen die straks een boete krijgen voor het dragen van de gezichtssluier, kunnen een beroep doen op de politieke partij Nida.
17 jul 23:03
De boete voor het dragen van een boerka of integraalhelm wordt 150 euro. Dat blijkt uit de beleidsregel van het Openbaar Ministerie (OM) die is gepubliceerd in de Staatscourant.
3 jun 11:17
Snorfietsers die zich in Amsterdam nu nog op het fietspad begeven, riskeren een boete. Snorfietsers moeten sinds april al een helm op en uitwijken naar de rijbaan, maar vanaf maandag gaat de gemeente ook handhaven.
29 mei 13:40
De eerste honderd Amsterdamse handhavers worden de komende weken uitgerust met een bodycam. Het videocameraatje moet hun werk veiliger maken. Dat is het resultaat van overleg tussen vakbonden en burgemeester Femke Halsema.
28 nov 12:34
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema moet zich woensdag verantwoorden in de gemeenteraad voor haar uitspraken over het niet handhaven van het boerkaverbod.
27 nov 9:32
Ook premier Mark Rutte heeft een waarschuwing afgegeven aan de grote steden, die te kennen hebben gegeven weinig werk te zullen maken van het komende boerkaverbod.
26 nov 18:03
De uitspraken van onder anderen de burgemeester van Amsterdam om het boerkaverbod niet te handhaven zijn voorbarig.
8 nov 14:02
De nieuwe schooltijden gaan maandag van start.
27 okt 21:01
De Marokkaanse minister van Onderwijs heeft nieuwe schooltijden ingesteld.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi