Laatste nieuws over hassan rohani
21 t/m 35 (van 35 artikelen)
18 sep 11:22
De beschuldiging van de Verenigde Staten dat Iran achter de aanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië zit, is volgens de Iraanse president Hassan Rohani bedoeld om de druk op zijn land te verhogen. Dat meldt de Iraanse staatstelevisie.
5 sep 7:32
Iran gaat nieuwe centrifuges ontwikkelen die ervoor zorgen dat uranium nog sneller kan worden verrijkt. Dat maakte het land woensdag bekend.
4 sep 13:32
De Iraanse president Hassan Rohani geeft Europese mogendheden extra tijd om de nucleaire deal met zijn land te redden.
3 sep 13:49
De Iraanse president Hassan Rohani sluit rechtstreekse onderhandelingen met de VS uit. Ook waarschuwde hij dat Teheran de naleving van het akkoord over het Iraanse nucleaire programma nog verder kan terugschroeven.
27 aug 9:07
De Iraanse president Hassan Rohani is niet van plan met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump overleg te voeren zo lang de Amerikaanse sancties tegen zijn land van kracht zijn.
26 aug 17:28
Een ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Iraanse president Hassan Rohani zal binnenkort plaatsvinden.
28 jul 14:21
Het vasthouden van de Iraanse olietanker Grace 1 door Britse mariniers in Gibraltar is illegaal en een schending van het atoomakkoord van 2015.
7 jul 7:49
De Franse president Emmanuel Macron is zaterdag met de Iraanse president Hassan Rohani overeengekomen om vóór 15 juli voorwaarden te zoeken voor een hervatting van de dialoog over de Iraanse nucleaire kwestie.
26 jun 10:08
De Iraanse president Hassan Rohani zegt dat zijn land "nooit oorlog zoekt" met de VS. Dat meldden staatsmedia woensdag nu de spanningen tussen beide landen stijgen.
2 jun 16:09
De Verenigde Staten zijn bereid om zonder voorwaarden vooraf met Iran te gaan praten over het verminderen van de spanningen tussen de twee landen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zondag gezegd.
8 mei 8:40
Iran stapt voor een deel uit de overeenkomst die het heeft gesloten met westerse landen over zijn atoomprogramma en dreigt met het hervatten van de productie van hoogverrijkt uranium.
22 mei 18:54
De Iraanse president Hassan Rohani heeft maandag op de televisie gezegd dat Teheran doorgaat met zijn raketprogramma.
27 jan 16:02
De Italiaanse politieke oppositie, kranten en publieke opinie vonden elkaar woensdag in hun verontwaardiging over het afdekken met dozen van naakte beelden in Rome vanwege het bezoek van de Iraanse president Hassan Rohani.
28 dec 12:47
De Iraanse president Hassan Rohani vindt dat het aan moslims is om het imago te verbeteren van hun geloof, dat is aangetast door het geweld van groepen als Daesh.
11 feb 18:56
Iran viert vandaag de 36e verjaardag van de islamitische revolutie. Reden genoeg om het sjiitisch land een felicitatie te sturen.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi