Laatste nieuws over hezbollah
1 t/m 20 (van 82 artikelen)
17 mei 11:06
De door Iran gesteunde sjiitische beweging Hezbollah en haar bondgenoten zijn hun meerderheid in het parlement van Libanon kwijt, blijkt uit de uitslag van de verkiezingen van zondag.
27 apr 8:40
Nabij de Syrische hoofdstad Damascus zijn negen mensen, onder wie vijf Syrische soldaten, omgekomen door Israëlische luchtaanvallen.
10 mrt 19:46
De Uitvoerende Raad van de Arabische Liga heeft woensdag in Caïro de militaire steun van Hezbollah aan het Polisario-Front veroordeelt.
30 okt 1:10
Saoedi-Arabië heeft de Libanese ambassadeur in het land vrijdag 48 uur de tijd gegeven om te vertrekken.
14 okt 19:28
De Libanese premier Najib Mikati heeft voor vrijdag een dag van rouw aangekondigd nadat bij protesten in de hoofdstad Beiroet zes sjiieten door onbekenden waren doodgeschoten.
14 okt 14:27
In de Libanese hoofdstad Beiroet zijn zes mensen doodgeschoten bij een protest tegen de rechter die onderzoek doet naar de havenexplosie van vorig jaar.
23 jun 6:17
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft voor enkele uren ruim 33 websites van onder meer de Iraanse staatsmedia geblokkeerd en de controle overgenomen.
14 mei 21:31
Drie raketten zijn vanuit Syrië op buurland Israël geschoten. Volgens het Israëlische leger is één van de raketten in Syrië neergekomen.
31 dec 14:48
Het Israëlische bezettingsleger meldde donderdag 300 doelen in de Gazastrook en 50 doelen in Syrië te hebben aangevallen in 2020.
29 dec 15:42
De in Libanon gevestigde sjiitische beweging Hezbollah heeft zich opnieuw bemoeid met binnenlandse aangelegenheden van Marokko na het besluit van Rabat om de diplomatieke betrekkingen met Israël te hervatten.
11 dec 11:58
Het door de VN gesteunde Libanon-Tribunaal (TSL) in Leidschendam heeft een nog steeds voortvluchtige Libanees tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens de moord op de Libanese ex-premier en miljardair Rafik Hariri.
22 okt 13:31
De Libanese oud-premier Saad Hariri is door president Michel Aoun uitgekozen om een nieuwe regering te vormen.
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
23 sep 21:21
In zijn toespraak op de 75e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties riep de Saoedische koning op tot ontwapening en ontmanteling van Hezbollah in Libanon
14 sep 13:32
Door "vermoedelijk" Israëlische luchtaanvallen in Oost-Syrië zijn maandag tien pro-Iraanse strijders gedood, de meeste van hen Irakezen, volgens een mensenrechtenorganisatie.
3 sep 21:51
Turkije heeft zich donderdag kritisch uitgelaten over de Franse president Emmanuel Macron vanwege zijn "respectloze" gedrag jegens een Franse journalist
3 sep 18:42
De Franse president Emmanuel Macron haalde dinsdagavond uit naar een journalist na een persconferentie in de Libanese hoofdstad Beiroet
23 aug 14:31
Ruim twee jaar na de overwinning op Daesh in Irak hebben de Verenigde Staten zondag een belangrijke basis overgedragen aan de Iraakse veiligheidstroepen.
21 aug 9:30
In Libanon begint vrijdag een gedeeltelijke lockdown van twee weken om de verspreiding van het gevreesde coronavirus tegen te gaan.
18 aug 12:52
Het Libanon-Tribunaal ziet geen bewijs dat de top van Hezbollah of de regering van Syrië rechtstreeks betrokken was bij de dodelijke aanslag op oud-premier Rafik Hariri van Libanon.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi