Laatste nieuws over hezbollah
21 t/m 40 (van 69 artikelen)
1 jan 13:10
De Iraanse geestelijke leider heeft beschuldigingen van de Amerikaanse president Trump over ongeregeldheden voor de ambassade van de VS in Bagdad fel weersproken.
23 dec 8:33
De luchtverdediging van het Syrische leger heeft zondag raketten onderschept vanuit de richting van Israël en die gericht waren op doelen in Syrië, zeiden de staatsmedia.
26 nov 19:02
De Libanese premier Saad al-Hariri zei dinsdag dat hij geen premier wil zijn van een nieuwe regering. Hij stapte op 29 oktober op, maar is nog steeds premier.
9 sep 8:21
In Libanon heeft Hezbollah naar eigen zeggen een Israëlische militaire drone vernietigd. Dat is gebeurd in de plaats Ramyah in het zuiden van Libanon, meldt het televisiestation AL-Manar.
1 sep 17:06
De spanning aan de grens tussen Israël en Libanon is verder opgelopen.
27 aug 8:11
De twee drones van Israël die zijn neergestort in de Libanese hoofdstad Beiroet bevatten explosieven. Dat zegt de Libanese beweging Hezbollah nadat experts een van de twee drones heeft onderzocht.
26 aug 8:14
Israël heeft maandagmorgen luchtaanvallen uitgevoerd op stellingen van een Palestijnse verzetsbeweging in Libanon, vlak bij de grens met Syrië.
20:22
De Israëlische drones die in de nacht van zaterdag op zondag zijn neergestort in Libanese hoofdstad Beiroet zijn niet neergehaald door Hezbollah, zegt Sayyed Hassan Nasrallah, de leider van de Libanese beweging.
11:08
Een Israëlische drone is in de nacht van zaterdag op zondag neergestort in een door Hezbollah gedomineerde voorstad in het zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet.
9 jul 21:05
De VS hebben drie prominente leden van de Libanese beweging Hezbollah op de lijst gezet van personen waartegen sancties van kracht zijn. Het gaat onder andere om twee parlementsleden.
1 jul 11:16
Bij Israëlische luchtaanvallen op Syrië zijn zeker zestien mensen, onder wie drie kinderen, gedood. Meer dan twintig mensen raakten gewond.
17 mei 11:49
Saudi-Arabië en bevriende Golfstaten hebben tien leiders van de Libanese verzetsbeweging Hezbollah op hun terroristenlijst gezet.
2 mei 21:02
In een verklaring reageert het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken op de ontkenningen van Hezbollah en Iran.
1 mei 22:00
Bourita geeft aan dat het besluit om de diplomatieke banden met Iran te verbreken geen verband heeft met de regionale en internationale ontwikkelingen.
12 dec 9:19
De Libanese sjiitische beweging Hezbollah richt haar vizier na de strijd in Syrië weer op de Palestijnse zaak.
21 nov 9:19
De Arabische Liga heeft de Libanese sjiitische beweging Hezbollah als een terroristische organisatie bestempeld.
2 mrt 12:33
De zes Arabische landen van de Golf Samenwerkingsraad (GCC) hebben woensdag de Libanese sjiitische beweging Hezbollah als terroristisch bestempeld.
22 dec 11:47
"Dood aan Israël" zongen maandag duizenden aanhangers van de Libanese groepering Hezbollah tijdens de uitvaart van de prominente commandant Samir Qantar.
5 mrt 11:55
Israëlische militairen hebben woensdag op twee vermoedelijke rebellen in Syrië geschoten die explosieven langs de grens met Israël hadden geplaatst.
26 feb 12:06
De aanval die maandagavond door de Israëlische luchtmacht werd uitgevoerd in de grensregio tussen Libanon en Syrië was gericht tegen Hezbollah.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi