Laatste nieuws over hit
1 t/m 20 (van 193 artikelen)
22 mei 0:09
Het nationale meteorologisch instituut (DMN) heeft code oranje afgegeven voor de hoge temperaturen die de komende dagen in het zuiden van Marokko worden verwacht
6 mei 21:29
De politie heeft bij de handhaving van het uitgaansverbod de afgelopen dagen het aantal patrouilles op Marokkaanse stranden geïntensiveerd
18:58
Verschillende regio's in Marokko zullen naar verwachting vanaf morgen worden getroffen door een hittegolf
18 feb 14:58
Tegen de 53-jarige Hagenaar Abdulaziz U. is veertien jaar gevangenisstraf geëist, omdat hij in januari vorig jaar zijn overbuurman Cahit Kilic in de Haagse Schilderswijk zou hebben doodgeschoten.
21 okt 15:02
Op de internationale luchthavens Narita en Haneda van Tokio was het maandag een drukte van belang met de aankomsten van de staatsgasten voor de inhuldiging van keizer Naruhito dinsdag.
21 okt 9:24
De leider van Hongkong Carrie Lam heeft maandag excuses gemaakt, nadat de Kowloon-moskee zondag was besmeurd met blauwe verf. Het goedje kwam uit een waterkanon, dat werd ingezet om de demonstranten uit elkaar te drijven.
30 sep 16:45
Het weeralarm geldt volgens het nationale meteorologisch instituut (DMN) vooral voor de regio's Marrakech, Salé, Settat.
29 sep 20:28
Door zijn gezondheidstoestand kan de koning niet aanwezig zijn bij de officiële begrafenis van de voormalige Franse president Jaques Chirac
8 sep 19:19
Een universiteit in Bangladesh heeft een studente geschorst omdat ze een Rohingya is. De jonge vrouw had dat volgens lokale media verborgen gehouden om een studie te kunnen volgen.
21 aug 12:09
Voor de derde keer deze zomer is er kans op een regionale hittegolf. Weeronline schat na de laatste berekeningen de kans op zo’n 60 procent.
22 jul 12:11
De Zwarte Cross heeft een bord en een zeil verwijderd nadat teksten hierop voor commotie zorgden. Het was niet de bedoeling om mensen te beledigen met spottende borden op de Zwarte Cross.
8 jul 13:36
Door een bosbrand in de oase van Ziz in Ratb zijn meer dan 2.540 palmbomen en 1.500 olijfbomen verwoest
22 jun 17:26
Boef heeft met zijn single Guap zijn tiende nummer 1-hit te pakken. Om die mijlpaal te vieren, geeft de rapper twee vakanties weg aan zijn fans, zo laat hij weten op Instagram.
21 jun 14:53
Een mijlpaal voor Boef. De rapper is deze week met zijn nieuwe single Guap binnengekomen op de eerste plaats in de Single Top 100. Het is de tiende keer dat Boef, alleen of met anderen, een nummer 1-hit scoort.
17 jun 13:04
De feestelijke opening van de alcoholvrije Saoedische nachtclub is afgelopen donderdag stopgezet wegens misbruik vergunning
14 jun 9:12
De opening van de nieuwe vestiging in Jeddah werd in april al aangekondigd door het populaire nachtclubmerk White uit Dubai
28 mei 18:19
De Anne Frank Stichting is niet te spreken over een nieuw programma van streamingdienst Netflix. In de serie Historical Roast worden bekende historische figuren keihard bespot door andere personen uit het verleden.
28 mei 16:59
Er wordt een nieuwe hittegolf verwacht in Marokko. Van donderdag tot zondag bereikt het kwik in verschillende Marokkaanse steden temperaturen tussen de 34 en 43 graden.
10 mei 17:53
Er wordt komend weekend gewaarschuwd voor temperaturen van 34 tot 45°C
19:34
Koning Mohammed VI stuurde een felicitatieboodschap aan keizer Naruhito van Japan over zijn toetreding tot de troon.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi