Laatste nieuws over homoseksualiteit
61 t/m 80 (van 173 artikelen)
7 mei 20:29
Het Eden Andalou Spa & Resort in Marrakech omdat het een Brits homostel geweigerd zou hebben. Daar is echter niets van waar laat het hotel in een verklaring weten.
6 mei 17:58
Een Brits homostel is niet welkom in een hotel in Marrakech omdat homoseksualiteit in Marokko verboden is.
2 apr 20:31
De politie in Agadir, in het zuiden van Marokko, heeft eerder deze week twee mannen gearresteerd, waaronder een Canadees. Zij deden dat op grond van losbandigheid en homoseksueel gedrag.
8 mrt 15:30
Homoseksuele mannen kunnen mogelijk in de toekomst weer bloed doneren. Nu is het zo dat mannen die ooit seks hebben gehad met andere mannen geen bloed mogen geven.
5 mrt 16:47
Human Rights Watch en Aswat hebben zich kritisch geuit over de veroordeling van twee homoseksuele mannen. Zij werden op 13 december gearresteerd in Al Hoceima.
16 jan 17:04
Homoseksuele kinderen uit Manchester krijgen binnenkort een eigen school als ze moeite hebben op een 'normale' middelbare school.
12 jan 13:40
Een Egyptische rechtbank heeft maandag 26 mannen vrijgesproken die door de politie in Caïro waren opgepakt op verdenking van 'zinnelijke uitspattingen' en ontuchtige handelingen in een openbaar badhuis.
1 jan 14:01
Een homoseksueel gemeenteraadslid en student hebben in hoger beroep een lagere celstraf gekregen voor het plegen van homoseksuele daden.
22 dec 11:14
In Marokko zijn twee mannen zeer snel berecht nadat ze op heterdaad betrapt werden tijdens homoseksuele handelingen, wat in Marokko strafbaar is.
13 dec 13:51
Onno Hoes, die woensdag zijn vertrek als burgemeester van Maastricht aankondigde, kan leven met die beslissing.
11 dec 17:15
Hashim Jansen is openlijk homoseksueel en zegt imam te zijn. Dat blijkt echter niet te kloppen, zo blijkt uit onderzoek van NRC.
9 dec 12:56
Egyptische veiligheidstroepen hebben een inval gedaan in een badhuis in Caïro en daar 25 mannen opgepakt.
5 dec 10:33
De meerderheid van de moslims en de strenggelovige protestanten in Nederland keurt homoseksualiteit af.
4 dec 9:24
De fractievoorzitters in de Maastrichtse gemeenteraad hebben woensdagavond ruim een uur lang met burgemeester Onno Hoes gepraat over nieuwe ophef rond zijn persoon.
3 dec 18:19
De 61-jarige man uit Groningen die is aangehouden voor de gewelddadige dood van een 31-jarige travestiet blijft nog zeker veertien dagen vastzitten.
1 dec 13:02
De 61-jarige Groninger die zaterdagnacht werd opgepakt voor het mishandelen van een inbreker, had een date met het slachtoffer.
17:16
De Britse toerist Ray Cole, die in oktober werd vastgezet voor seksuele handelingen, laat weten dat Marokko de aanklachten tegen hem en zijn Marokkaanse vriend heeft laten vallen.
18 nov 12:42
Nieuw onderzoek naar homoseksuele broers biedt sterke aanwijzingen dat erfelijkheid een rol speelt in homoseksualiteit bij mannen.
5 nov 17:34
De Remonstrantse Broederschap mag na een aanvankelijke weigering door de NS toch campagneposters op stations ophangen.
24 okt 17:32
In Marokko is Marwan Bensaid een campagne begonnen om te strijden tegen homofobie. Hij gaf het project de naam 'Kaynin'
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi