Laatste nieuws over hond
1 t/m 20 (van 202 artikelen)
20 nov 19:53
r komt een nieuwe waakhond die kinderporno en terroristisch materiaal op internet gaat bestrijden.
16 nov 13:06
De Europese toezichthouder voor medicijnen kijkt alvast of een derde coronavaccin geschikt is om op de markt te brengen.
12 nov 7:54
Vier op de tien Nederlanders willen zich niet laten vaccineren tegen corona als er straks een coronavaccin beschikbaar is.
4 okt 10:40
Bijna twee derde van de Nederlanders steunt het dringende advies van de regering om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes.
30 sep 16:05
Saoedi-Arabië heeft haar allereerste hondencafé 'The Barking Lot' geopend in de oostelijke stad Al Khobar.
29 sep 17:17
Ongeveer 65.000 mensen worden jaarlijks gevaccineerd nadat ze zijn gebeten of gekrabd door dieren, vooral zwerfhonden en katten.
5 jul 10:06
Van de Nederlanders vindt 53 procent de snelheid waarmee de regering de coronamaatregelen versoepelt prima.
17 jun 21:18
De president van Honduras is besmet geraakt met het coronavirus en overgebracht naar een militair ziekenhuis.
16 mei 0:31
Een boer stuitte donderdagochtend op een kudde dode schapen in Ait Zadk in de regio Midelt.
15 mei 16:48
Voor het eerst is corona vastgesteld bij een hond in Nederland, meldt landbouwminister Carola Schouten aan de Tweede Kamer.
28 apr 20:12
Een in Marokko gestrande Italiaanse jonge vrouw heeft op het laatste moment afgezien van een repatriëringsvlucht omdat haar trouwe viervoeter Oscar niet mee mocht.
13 apr 20:53
Frankrijk blijft nog tot 11 mei op slot om de coronacrisis te bedwingen. Dat heeft president Emannuel Macron maandagavond gezegd tegen de bevolking in een tv-toespraak.
10 apr 16:14
Ook zwerfdieren lijden onder de coronacrisis. Door gebrek aan voorbijgangers en voedselresten hebben de zwerfkatten en honden nauwelijks te eten.
9 apr 9:28
China wil het opeten van honden en katten verbieden. Dat blijkt uit een lijst die is gepubliceerd waarop staat welke dieren mogen worden gefokt voor consumptie.
2 apr 13:40
De Chinese gemeente Shenzhen heeft het eten van honden- en kattenvlees verboden. Het is volgens meldingen van de BBC het eerste Chinese bestuurslichaam in de Volksrepubliek dat het eten van die dieren verbiedt.
1 apr 16:26
Het wetenschappelijk bewijs is nog niet geleverd en de informatie is nog flinterdun, maar toch zijn er indicaties dat met name katten gevoelig zijn voor het coronavirus en dit kunnen overdragen op soortgenoten.
1 apr 9:29
Een kat in Hongkong heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. De eigenaar van het huisdier heeft het virus ook, aldus een medewerker van de lokale overheid.
3 mrt 17:17
De Iraanse voorraad verrijkt uranium is in enkele maanden tijd fors gegroeid.
1 mrt 9:49
Een meerderheid van de Nederlanders vindt dat de dreiging van het coronavirus wordt overdreven door de media, meldt opiniepeiler Maurice de Hond van Peil. nl op basis van onderzoek.
23 feb 10:27
In de Nederlandse samenleving is opnieuw sprake van verzuiling. Dat blijkt volgens opiniepeiler Maurice de Hond uit de huidige politieke voorkeuren.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi