Laatste nieuws over hongkong
1 t/m 20 (van 27 artikelen)
22 nov 17:18
De regering van Hongkong gaat eenmalig 5000 Hongkongse dollar (bijna 550 euro) uitkeren aan inwoners die positief worden getest op het coronavirus.
11 sep 15:56
China legt beperkingen op aan alle Amerikaanse diplomaten in China en Hongkong.
8 sep 8:48
De regering van de Verenigde Staten overweegt een verbod in te stellen op katoenproducten uit de noordwestelijke Chinese provincie Xinjiang vanwege de mensenrechtensituatie daar, meldt The New York Times.
8 sep 8:09
Entertainmentbedrijf Disney ligt onder vuur vanwege het maken van opnames voor de film Mulan in de Chinese provincie Xinjiang, meldt The Hollywood Reporter.
10 aug 12:01
China heeft tegen elf Amerikanen, onder wie de Republikeinse senators Ted Cruz en Marco Rubio, sancties uitgevaardigd.
24 jul 9:30
De Chinese regering heeft de sluiting gelast van het Amerikaanse consulaat in Chengdu.
22 jul 14:44
Hongkong heeft woensdag melding gemaakt van een recordaantal nieuwe coronabesmettingen. Nog eens 113 mensen bleken het virus te hebben.
22 jul 11:01
De spanningen tussen de Verenigde Staten en China lopen op. De Amerikanen hebben de Chinezen nu gedwongen een consulaat in Houston (Texas) te sluiten.
19 jul 10:56
Hongkong neemt maatregelen nu een derde coronagolf dreigt.
10 jul 9:25
Hongkong sluit vanaf maandag alle scholen naar aanleiding van nieuwe coronabesmettingen in de metropool.
9 jul 19:19
Drie hoge Chinese functionarissen mogen de Verenigde Staten niet meer in als sanctie voor de "verschrikkelijke" mishandeling van minderheden in de Chinese provincie Xinjiang.
2 jul 20:16
Het Amerikaanse parlement heeft wetgeving goedgekeurd die het mogelijk maakt Chinese functionarissen te straffen die de speciale status van Hongkong ondermijnen.
30 jun 7:54
Het Chinese parlement heeft dinsdag de omstreden veiligheidswet voor Hongkong aangenomen.
4 jun 12:06
Het parlement van Hongkong heeft een omstreden wet aangenomen waardoor het verboden wordt om disrespect te tonen voor het volkslied van China.
22 mei 15:20
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft de nieuwe veiligheidswetgeving voor Hongkong "willekeurig" en "rampzalig" genoemd.
22 mei 9:33
China wil in de toekomst nationale veiligheidsinstanties in Hongkong vestigen en die daar ook kunnen inzetten.
10 mei 14:12
Honderden demonstranten zijn zondag de straat weer opgegaan in Hongkong om te demonstreren tegen de regering van Carrie Lam.
25 apr 1:29
China heeft een team inclusief medische experts naar Noord-Korea gestuurd om advies te geven over de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Dat zeggen drie ingewijden tegen persbureau Reuters.
23 apr 12:17
Het aantal mensen dat met het coronavirus is besmet in China ligt volgens een onderzoek waarschijnlijk vier keer hoger dan tot nu toe is gemeld.
1 apr 9:29
Een kat in Hongkong heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. De eigenaar van het huisdier heeft het virus ook, aldus een medewerker van de lokale overheid.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi