Laatste nieuws over hoofddoek
1 t/m 20 (van 231 artikelen)
22 sep 17:07
De Iraanse president Ebrahim Raisi heeft een interview met CNN op het laatste moment afgezegd, nadat presentator Christiane Amanpour had geweigerd een hoofddoek te dragen.
20 sep 14:34
In Iran komen mensen al dagenlang op straat bijeen nadat een vrouw op het politiebureau om het leven is gekomen.
25 jul 19:37
Gesluierde moslimvrouwen worden vaker afgewezen bij sollicitaties, ook vaker dan moslima's zonder hoofddoek.
5 mei 23:33
De Franse Algemene Inspectie van de Nationale Politie (IGPN) heeft een onderzoek geopend naar de vermeende mishandeling van twee gesluierde moslima's door de politie.
11 mrt 19:20
Ook buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) in dienst moeten er neutraal uitzien, vindt minister Dilan Yeşilgöz.
19 jan 22:03
De Franse senaat heeft dinsdag een wetswijziging goedgekeurd die bedoeld is om het dragen van religieuze symbolen tijdens sportevenementen te verbieden.
26 dec 13:28
De religieuze politie van de Taliban in Afghanistan heeft alle taxichauffeurs opgedragen geen muziek meer in hun auto's af te spelen
1 dec 19:14
Lex Uiting heeft woensdag aan de desk van RTL Boulevard het boetekleed aangetrokken voor een opmerking die hij dinsdag in het programma maakte over een hoofddoek.
12 nov 14:04
Utrecht lijkt de eerste grote stad in Nederland te worden waar boa's een hoofddoek of een keppeltje mogen dragen als ze in uniform zijn.
15 jul 11:18
Werkgevers mogen hun personeel verbieden hoofddoekjes en andere religieuze symbolen te dragen, ook al heeft dat tot praktisch gevolg dat gelovigen ongelijk worden behandeld.
14 mei 19:39
De Franse regeringspartij La Republique en Marche! (LREM) van president Emmanuel Macron heeft partijkandidate Sara Zemmahi als een baksteen laten vallen na ophef over een foto waarin ze een hoofddoek draagt.
21 apr 15:12
Een Canadese rechter handhaafde dinsdag het verbod van de provincie Quebec op het dragen van religieuze symbolen voor ambtenaren zoals politieagenten en leraren.
27 feb 18:39
Een hijab die door de Nieuw-Zeelandse politie is geïntroduceerd, wordt nu ook in Engeland getest.
8 feb 18:56
Openbare scholen in het grootste moslimland ter wereld mogen meisjes niet langer verplichten om hoofddoekjes te dragen.
1 feb 13:48
Het Zuid-Afrikaanse leger heeft het kledingbeleid aangepast zodat moslimvrouwen een hoofddoek mogen dragen als onderdeel van hun uniform
20 jan 17:50
Vanaf september 2021 mogen studenten een hoofddoek of ander religieus teken dragen op Franstalige hogescholen en op centra voor volwassenenonderwijs in Brussel en Wallonië.
19 nov 14:39
De politie in Nieuw-Zeeland wil moslima's aanmoedigen om zich aan te sluiten bij de veiligheidsdiensten van het land.
19 dec 11:03
Het Royal Derby Ziekenhuis zegt het eerste ziekenhuis in het VK te zijn die steriele hijabs beschikbaar stelt voor personeel, verpleegkundigen en artsen voor gebruik in de operatiekamer
21 nov 8:22
De centrum rechtse partij (CDU) van bondskanselier Angela Merkel gaat de plannen bespreken op het federale partijcongres aanstaande vrijdag en zaterdag
23 okt 18:12
Het manifest werd dinsdag door Le Journal du Dimanche gepubliceerd te midden van het debat over de omstreden wet inzake "religieuze neutraliteit" van schoolbegeleiders.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi