Laatste nieuws over hoofddoek
21 t/m 40 (van 214 artikelen)
26 mei 13:04
De hoofddoek gaat voorlopig geen deel uitmaken van het politie-uniform.
18 mei 16:10
Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) is tegen hoofddoekjes bij de politie.
18 mei 11:26
De Amsterdamse politieleiding overweegt om een hoofddoekje toe te staan voor agentes.
23 mrt 22:00
Er komen tientallen nieuwe emoji's aan.
14 mrt 13:00
Een bedrijf mag een werkneemster verbieden een hoofddoek te dragen op de werkvloer.
21 feb 15:35
Lindsay Lohan was onlangs, volgens eigen zeggen, slachtoffer van etnisch profileren. De actrice werd gecontroleerd toen zij, met een hoofddoek, aankwam in Londen na een vlucht uit Turkije.
14 feb 18:02
Een werkneemster op een Spaanse luchthaven werd door de rechtbank in Palma de Mallorca bevestigd in haar recht om een hoofddoek te dragen, de rechter oordeelde dat zij het recht heeft om deze in naam van godsdienstvrijheid te dragen.
11 feb 13:44
Drake ontkent dat hij een bezoekster van zijn concert in Londen heeft gevraagd haar hoofddoek af te doen. Volgens de rapper had de vrouw een sjaal om haar hoofd. In een statement op Instagram hekelt hij de media die er mee aan de haal gingen.
7 jan 12:41
Ambtenaren en docenten mogen geen hoofddoek meer dragen als zij in functie zijn. Dat is de kern van een wet die de Oostenrijkse minister van Integratie Kurz gaat indienen bij het parlement.
9 dec 15:01
De rechtbank in Arnhem heeft zojuist uitspraak gedaan in de zaak met het Turkse meisje Betul (Muserref) die door een racistische vrouw werd aangevallen omdat ze een hoofddoek droeg.
13 nov 17:03
Het wordt volgend jaar mogelijk om een emoji met een hoofddoek te gebruiken. De organisatie achter de emoji's, Unicode Consortium, heeft dat bekendgemaakt.
6 jun 16:09
Honderd keer solliciteren voor een stage of geweigerd worden in de kroeg. Alleen maar omdat je een kleurtje hebt of een hoofddoek draagt.
31 mei 14:38
Het dragen van een hoofddoek blijft taboe voor rechters en griffiers, ook al oordeelt het College voor de Rechten van de Mens dat de rechtspraak daarmee discrimineert.
31 mei 12:52
Een bedrijf mag een werkneemster verbieden een hoofddoek te dragen.
16 mei 20:09
De Iraanse politie heeft meerdere personen gearresteerd in verband met online gepubliceerde modefoto's van vrouwen zonder hoofddoek.
2 mei 19:30
Moslimdiscriminatie (islamofobie) in Nederland neemt toe. Toch blijkt dat maar een klein deel van de incidenten wordt gemeld bij een antidiscriminatiebureau (ADB), de politie of een ander meldpunt. Ook het aantal aangiften is laag.
18 apr 12:01
In de Verenigde Staten is een moslima uit een vliegtuig gezet omdat een stewardess 'zich niet op haar gemak voelde' door de vrouw.
9 apr 17:15
Op de Gooische School in Laren is rumoer ontstaan nadat een juf besloot om een hoofddoek om te doen.
4 apr 22:16
Vrouwelijk vliegend personeel van Air France mag weigeren te worden ingezet op vluchten naar Iran.
4 apr 12:08
Afgelopen weekend zijn een jonge vrouw en haar moeder belaagd in een Albert Heijn in winkelcentrum Bilgaard in Leeuwarden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi