Laatste nieuws over hooligans
1 t/m 20 (van 29 artikelen)
4 jul 16:21
Plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht, Lucas Bolsius, heeft een noodbevel voor het centrum van Utrecht uitgevaardigd uit vrees voor rellen.
22 jun 11:15
"Doorgesnoven hooligans" hebben volgens premier Mark Rutte misbruik gemaakt van de demonstratie tegen de coronamaatregelen, die zondag plaatsvond op het Malieveld in Den Haag.
12 mrt 17:05
Het illegale vuurwerk en de rookbommen waren bedoeld voor voetbal hooligans.
8 mei 11:00
De politie van het hoofdkantoor in Casablanca heeft zaterdagochtend twee personen gearresteerd die vermoedelijk accessoires en gereedschappen verkochten die bij geweld tijdens sportevenementen worden gebruikt, aldus een verklaring van het directoraat-generaal van de Nationaal Veiligheid (DGNS).
27 feb 16:05
Daden van geweld en vandalisme na afloop van de match tussen Ittihad uit Tanger (IRT) en Raja.
10 okt 12:41
Hooligans van onder meer Feyenoord, Fortuna Sittard en het Belgische Standard Luik ontmoeten elkaar geregeld op het platteland of in bossen voor knokpartijen.
3 okt 13:42
De politie in Tilburg heeft zondagavond na het supportersgeweld tijdens en na de voetbalwedstrijd Willem II - Feyenoord in totaal zeven mensen aangehouden.
1 apr 12:06
Voor de Marokkaanse overheid is de maat vol nadat twee voetbalsupporters om het leven kwamen tijdens rellen in het Mohammed V stadion in Casablanca.
21 mrt 15:07
De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft besloten om streng op te treden na de botsingen van zaterdagavond.
20 mrt 13:05
Twee fans van Raja Casablanca zijn gisteren omgekomen nadat supporters van dezelfde club het met elkaar aan de stok kregen.
13 jan 17:05
Khalid Zerouali is een hooggeplaatste veiligheidsambtenaar en heeft in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken cijfers vrijgegeven over de stijging van hooliganisme in Marokko.
4 jan 15:00
Minstens twintig politieagenten zijn in Agadir gewond geraakt na een wedstrijd in de veertiende ronde van de Botola Pro.
29 dec 15:00
Tijdens de wedstrijd tussen MAS Fez en Wydad Casablanca afgelopen zondag zijn acht mensen gearresteerd voor verschillende vergrijpen.
24 feb 16:17
Italiaanse voetbalfans gaan donderdag met een speciale voetbaltrein van Amsterdam Centraal naar De Kuip in Rotterdam voor de wedstrijd Feyenoord-AS Roma.
20 feb 11:28
Hooligans die zich in het buitenland bij een voetbalwedstrijd misdragen, zouden hun paspoorten moeten inleveren.
18 sep 12:52
In Utrecht zijn woensdag vijftig supporters van Paris Saint-Germain aangehouden die uit waren op een confrontatie met de aanhang van FC Utrecht.
1 nov 11:26
De politie heeft woensdag 21 voetbalsupporters aangehouden die een tankstation hadden geplunderd.
18 apr 20:03
Egyptische voetbalfans die zijn aangeklaagd in verband met de dodelijke voetbalrellen in Egypte eerder dit jaar hebben dinsdag op de eerste dag van de rechtszaak gezegd onschuldig te zijn.
14 feb 13:26
De gemeente Amsterdam heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen om donderdag een confrontatie tussen voetbalsupporters te voorkomen rond de wedstrijd tussen Ajax en Manchester United.
15 jun 16:13
Vertegenwoordigers van 43 moskeeën willen voetbalrellen uitbannen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi