Laatste nieuws over horeca
61 t/m 80 (van 325 artikelen)
16 sep 15:19
Een Nederlands coronabewijs blijft nog altijd geldig als iemand die volledig is gevaccineerd bij de GGD toch positief test op het virus.
14 sep 13:31
Horecaondernemers lijken het niet te zien zitten om te handhaven op het coronatoegangsbewijs.
14 sep 5:00
Het demissionaire kabinet kondigt dinsdag nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Zoals in het verleden zijn de meeste maatregelen al uitgelekt.
12 sep 21:15
De regel dat mensen onderling 1,5 meter afstand moeten bewaren, komt per 25 september te vervallen.
11 sep 17:13
Aan de Unmute Us-protesten in tien steden hebben zaterdag volgens de organisatie meer dan 150. 000 mensen deelgenomen.
10 sep 15:25
Het OMT onderzoekt in opdracht van het demissionaire kabinet wat er mogelijk is voor de nachthoreca vanaf eind deze maand.
8 sep 19:11
De Britse multimiljardair Richard Branson ziet brood in de Zuid-Marokkaanse kustbestemming en gaat geld stoppen in de lokale reissector.
5 sep 14:40
In Marokko is een vaccinatiepas binnenkort noodzakelijk voor toegang tot horeca, sportclubs, hammams, theaters, openbaar vervoer en grote winkelcentra.
3 sep 18:06
Het kabinet overweegt op meerdere terreinen coronatoegangsbewijzen breder toe te passen, zoals bijvoorbeeld in de horeca, bij evenementen, sportwedstrijden en in de sector kunst en cultuur.
13 aug 19:13
Discotheken en nachtclubs blijven ook de komende weken dicht. Ze mogen ook na 20 september nog niet weer open.
13 aug 5:05
Met een nieuwe persconferentie over het coronabeleid blikt het kabinet vrijdag vooruit op de komende maanden en hoe de geldende maatregelen verder kunnen worden afgebouwd.
12 aug 18:37
Het kabinet streeft ernaar dat universiteiten en hogescholen aan het begin van het volgende collegejaar open kunnen zonder dat er 1,5 meter afstand hoeft te worden gehouden.
9 aug 4:32
In Frankrijk is het nu ook verplicht bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen aan te tonen dat men is gevaccineerd, negatief getest of van het coronavirus is hersteld.
5 aug 11:13
De Duitse regering voorziet in het najaar een vierde golf van het coronavirus en bereidt zich erop voor de bevolking in herfst en winter weer beperkingen op te leggen.
19 jul 20:56
De deskundigen van het Outbreak Management Team vragen het kabinet te overwegen om bij grote evenementen en drukke clubs straks ook van volledig gevaccineerde mensen een negatieve coronatest te vragen.
19 jul 14:28
Het aantal positieve testuitslagen heeft zich gestabiliseerd, aldus demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.
14 jul 18:23
Het kabinet gaat weer adviseren om zoveel mogelijk thuis te werken. Dat heeft demissionair premier Mark Rutte toegezegd in de Tweede Kamer.
13 jul 13:59
Veel mensen die afgelopen week positief zijn getest op het coronavirus, hebben het virus opgelopen in een café of discotheek.
13 jul 10:03
De bij Nederlandse toeristen populaire vakantiebestemmingen Griekenland, Frankrijk en Spanje scherpen de coronaregels aan.
13 jul 9:14
In Griekenland zijn alleen mensen die volledig zijn gevaccineerd straks welkom in horecazaken.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi