Laatste nieuws over horeca
81 t/m 100 (van 229 artikelen)
27 okt 17:18
Van de meeste mensen bij wie het coronavirus wordt vastgesteld, is onduidelijk waar ze het hebben opgelopen.
26 okt 18:08
Duitsland gaat weer wat op slot in de strijd tegen corona. Bondskanselier Merkel overweegt een lockdown light, meldt onder meer de Duitse krant Bild.
20 okt 16:39
De horeca mag voorlopig de deuren nog niet openen. Dat oordeelt de rechter in een door de Haagse bodega De Posthoorn aangespannen kort geding dat dinsdagochtend diende.
20 okt 0:05
Mensen die de coronaregels overtreden, worden sneller beboet. Hiervoor waarschuwen minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid) en de burgemeesters van de 25 veiligheidsregio's maandag na afloop van het Veiligheidsberaad.
16 okt 20:18
Cafés en restaurants in België gaan vanaf maandag vier weken dicht.
16 okt 11:59
De veiligheidsregio's en het kabinet gaan maandag afspraken maken over het "steviger handhaven" van de gedeeltelijke lockdown, aldus minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
14 okt 20:17
De Spaanse regio Catalonië sluit alle cafés en restaurants in de strijd tegen het coronavirus.
14 okt 10:29
Het kabinet moet kijken of restaurants, die niet ook als café fungeren, open kunnen blijven.
14 okt 4:09
Het land gaat voor "minstens vier weken" in een gedeeltelijke lockdown. Premier Mark Rutte kondigde dinsdagavond "heftige" maatregelen aan. "We gaan pas stoppen als het echt kan.
22:12
Het is onvermijdelijk dat het kabinet extra maatregelen neemt om het aantal coronabesmettingen terug te dringen, maar die komen wel hard aan, vooral in sectoren die telkens opnieuw de klappen krijgen.
20:06
Nederland gaat in feite in "gedeeltelijke lockdown". Die mededeling had premier Mark Rutte op zijn persconferentie dinsdagavond.
10:58
De kans is groot dat cafés en restaurants opnieuw tijdelijk worden gesloten, zoals in het voorjaar het geval was. Een besluit daarover en over de duur van de sluiting is nog niet genomen, melden ingewijden.
07:58
Het kabinet maakt dinsdagavond bekend met welke maatregelen het de komende weken gaat proberen de opmars van het coronavirus een halt toe te roepen.
12 okt 21:32
Naast de horeca, waar op zijn minst de openingstijden verder worden beperkt, moet ook de detailhandel rekening houden met meer restricties.
12 okt 18:53
Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is teleurgesteld in het kabinet over de mogelijke nieuwe coronamaatregelen, die het kabinet dinsdagavond bekendmaakt.
12 okt 18:49
Het kabinet neemt dinsdag extra coronamaatregelen om het aantal bewegingen en contacten tussen mensen verder omlaag te krijgen.
7 okt 12:38
De cafés, bars, sportkantines, feestzalen, theesalons en andere horecagelegenheden in Brussel gaan vanaf donderdag 07.00 uur een maand op slot.
7 okt 4:45
Het Griftpark, het Wilhelminapark en park Lepelenburg in de Utrechtse binnenstad zijn vanaf woensdagavond 22.00 uur verboden gebied.
6 okt 18:26
Lokale autoriteiten in Tanger hebben maandag besloten om de openingstijden van restaurants en cafés in Tanger te verruimen
6 okt 12:19
Van alle horecamedewerkers die zich vanaf juni lieten testen op corona, heeft één op de twintig het virus opgelopen.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi