Laatste nieuws over houthi
1 t/m 20 (van 65 artikelen)
8 mrt 3:07
Door een brand in een vluchtelingenkamp in de Jemenitische hoofdstad Sanaa zijn minstens acht mensen omgekomen en 170 mensen gewond geraakt.
7 feb 16:32
Riyadh gaat de politieke en militaire steun aan de Jemenitische regering voortzetten
6 feb 13:58
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil de Houthi-rebellen in Jemen niet langer aanmerken als terreurgroep.
4 feb 18:49
De Verenigde Staten zullen geen steun meer geven aan "offensieve operaties" in Jemen tegen de opstandige Houthi's.
20 nov 20:59
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, waarschuwt voor een ernstige voedselcrisis met miljoenen doden in het door de burgeroorlog verscheurde land Jemen.
21 jun 19:03
Een assistent van de president van Jemen noemt de militaire interventie van de coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië mislukt.
16:55
De door Saoedi-Arabië geleide coalitie die de Houthi-rebellen in Jemen bestrijdt, heeft de eenzijdige wapenstilstand daar met een maand verlengd.
26 nov 18:22
De militaire coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië laat tweehonderd Houthi-gevangenen vrij. Ook worden de beperkingen op het vliegverkeer boven Jemen versoepeld.
27 sep 17:02
De missie is een reactie op de aanslagen op Saoedische olie-faciliteiten eerder deze maand
26 sep 13:32
'Als we de volledige schuld bij Iran leggen, is dat niet de juiste weg', zei de Turkse president
21 sep 8:28
De Verenigde Staten sturen troepen en raketinstallaties naar Saoedi-Arabië om de luchtverdediging te verstevigen.
20 sep 22:38
Jemenitische Houthi-rebellen willen stoppen met het afvuren van raketten en drones op Saoedi-Arabië, mits de aanvallen op Jemen ook stoppen.
18 sep 18:13
Saoedi-Arabië heeft restanten getoond van raketten en drones die gebruikt zouden zijn bij de aanval op de olie-industrie in het land.
16 sep 19:47
In een boodschap aan de Saoedische koning Salman veroordeelt de Marokkaanse vorst de "agressie" die "een bedreiging voor de vrede en wereldwijde stabiliteit" vormt.
16 sep 17:33
De EU herhaalde maandag dat het belangrijk is om de feiten vast te stellen achter de drone-aanvallen op twee olie-faciliteiten van het staatsbedrijvenoliemaatschappij Saudi Aramco in Saoedi-Arabië.
16 sep 12:03
De Jemenitische Houthi-rebellen sluiten meer aanvallen op olie-installaties in Saoedi-Arabië niet uit. Die infrastructuur kan volgens een woordvoerder van de opstandelingen op "ieder moment" opnieuw worden bestookt.
14 sep 13:24
Houthi-rebellen uit Jemen hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor aanvallen op twee olievelden in Saoedi-Arabië.
3 sep 14:08
De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden medeplichtig kunnen zijn aan oorlogsmisdaden in Jemen. Deze westerse landen bewapenen de Saoedische coalitie die in Jemen burgers verhongert als oorlogstactiek.
1 sep 14:12
Bij een luchtaanval op een gebouw dat als gevangenis werd gebruikt in het zuidwesten van Jemen zijn volgens de Houthi-rebellen zeker zestig mensen om het leven gekomen.
21 aug 14:47
Een drone van het Amerikaanse leger is in het zuidoosten van Jemen uit de lucht geschoten, hebben twee Amerikaanse officieren bevestigd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi