Laatste nieuws over houthi
21 t/m 40 (van 61 artikelen)
20 mei 18:28
De luchtverdedigingskrachten van Saoedi-Arabië onderschepten twee Houthi-ballistische raketten boven Taif, één op weg naar Mekka en de andere richting Jeddah.
19 mei 12:57
Saoedi-Arabië heeft vanwege de recente spanningen in de Golfregio verschillende staten uit de regio uitgenodigd voor twee crisisbijeenkomsten.
5 dec 18:03
Na de rebellen is ook een delegatie van de Jemenitische regering op weg naar geplande vredesbesprekingen in Zweden.
19 nov 18:30
De VN-gezant voor Jemen verwelkomt de afkondiging van een staakt-het-vuren door de Houthi-rebellen.
19 dec 13:04
Houthi-rebellen in Jemen hebben wederom een raket afgevuurd op Saudi-Arabië.
18 jan 10:33
De reder werd gedwarsboomd door een zelf aangestelde kapitein.
10 okt 13:21
Saudi-Arabië heeft twee raketten van de opstandige sjiitische Houthi-rebellen in Jemen te hebben onderschept.
13 aug 17:18
Zeker tien kinderen zijn omgekomen door een luchtaanval in het noorden van Jemen. Ruim twintig andere kinderen raakten gewond, aldus Artsen zonder Grenzen zaterdag.
8 mrt 18:14
In Saudi-Arabië zijn besprekingen gaande tussen Houthi-rebellen en Saudische functionarissen over een einde van de oorlog in Jemen.
11:42
De oorlogscoalitie, waaronder Marokko, die onder leiding van Saudi-Arabië al bijna een jaar rebellen in Jemen bombardeert, gaat zelf onderzoeken of daar burgerdoden bij zijn gevallen en hoe dat in de toekomst kan worden voorkomen
7 jan 12:47
Iran heeft Saudi-Arabië ervan beschuldigd de Iraanse ambassade in Jemen te hebben gebombardeerd.
2 jan 15:55
De door Saudi-Arabië geleide coalitie die vorig jaar bombardementen uitvoerde op stellingen van de Houthi's in Jemen, beëindigt het staak-het-vuren.
16 dec 16:45
De sjiitische rebellen in Jemen beweren Marokkaanse, Saudische en Emirati soldaten te hebben gedood met twee raketten in Bab al-Mandeb.
2 dec 13:01
In het door geweld verscheurde land Jemen worden per dag drie kinderen gedood. Ze komen om door het gebruik van bommen, granaten, mortieren en zelfgemaakte explosieven.
26 okt 18:45
Marokko stuurt deze week nog een oorlogsschip naar Jemen. De Arabische coalitie die tegen de sjiitische Houthi-rebellen vecht vroeg dat van Marokko.
30 jun 14:40
Vanuit Jemen is in de nacht van maandag op dinsdag een Scud-raket afgevuurd op Saudi-Arabië.
3 jun 16:03
De gevluchte president van Jemen is bereid deel te nemen aan vredesoverleg met de sjiitische Houthi-rebellen, die grote delen van zijn land in handen hebben.
27 mei 21:02
Bijna honderd Marokkaanse burgers zijn sinds 11 mei uit Jemen gehaald. Het land is door een burgeroorlog levensgevaarlijk geworden voor buitenlanders.
20 mei 15:47
Het lichaam van de 26-jarige piloot Yassine Bahti is in Marokko aangekomen. Daar vond vanochtend direct een militaire begrafenis plaats.
18 mei 12:44
Vliegtuigen van de door Saudi-Arabië aangevoerde coalitie hebben maandag hun aanvallen in Jemen na een onderbreking van vijf dagen hervat.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi