Laatste nieuws over houthi
41 t/m 60 (van 61 artikelen)
13 mei 14:15
Een technische storing of een menselijke fout zou de oorzaak van de crash van een Marokkaanse F16 in Jemen zijn geweest.
12 mei 18:24
Familieleden van de piloot die sinds zondag vermist is in Jemen hebben voor de camera van Al Yaoum 24 hun zegje gedaan.
11 mei 14:40
De Marokkaanse F16 die sinds gisteren vermist is blijkt inderdaad neergestort te zijn.
11 mei 12:02
Een Marokkaans F16-gevechtsvliegtuig dat deelnam aan de luchtaanvallen in Jemen wordt vermist. Dat heeft het Marokkaanse leger maandag gezegd.
8 mei 16:50
De door Saudi-Arabië aangevoerde coalitie die de strijd heeft aangebonden met de Houthi-rebellen in Jemen heeft de inwoners van een rebellenbolwerk vrijdag een ultimatum gesteld.
6 mei 13:51
Sjiitische Houthi-rebellen in Jemen hebben dinsdag raketten en mortieren afgevuurd op Saudi-Arabië. Zeker twee Saudische burgers kwamen om het leven.
5 mei 13:11
De door Saudi-Arabië aangevoerde coalitie die de strijd heeft aangebonden met de Houthi-rebellen in Jemen wil tijdelijk de wapens neerleggen.
1 mei 13:12
Bij een aanval door Jemenitische rebellen op Saudisch grondgebied zijn vrijdag drie Saudische militairen en 'tientallen' rebellen om het leven gekomen.
13:22
Saudi-Arabië heeft dinsdag een nieuwe fase aangekondigd in de strijd tegen de sjiitische Houthi-rebellen in Jemen.
8 apr 14:19
De Verenigde Staten hebben hun wapenleveranties aan de Arabische coalitie die in Jemen tegen sjiitische Houthi-rebellen strijdt versneld.
6 apr 14:01
De sjiitische Houthi-rebellen in Jemen hebben meer dan honderd leden van een soennitische politieke partij ontvoerd.
3 apr 16:32
De Arabische coalitie die in Jemen tegen de sjitische Houthi-rebellen strijdt, heeft vrijdag wapens gedropt voor de Jemenitische veiligheidsdiensten.
30 mrt 16:33
De hoofdstad van Jemen is maandag opnieuw getroffen door luchtaanvallen.
27 mrt 21:30
Marokko heeft zes vliegtuigen ingezet om samen met andere Arabische landen Jemen te bevrijden van sjiitische Houthi-rebellen.
27 mrt 15:37
Saudi-Arabië heeft vrijdag luchtaanvallen uitgevoerd op de Jemenitische hoofdstad Sanaa en belangrijke militaire installaties die in handen van sjiitische rebellen zijn.
26 mrt 15:05
Saudi-Arabië is woensdag begonnen met luchtaanvallen op de sjiitische Houthi-rebellen in Jemen. Het soennitische koninkrijk zegt 'alles wat nodig is' te zullen doen om de afgezette regering in het buurland te herstellen.
25 mrt 14:35
De minister van buitenlandse zaken van Jemen heeft opgeroepen tot een 'onmiddellijke' Arabische interventie in zijn land, om de opmars van sjiitische rebellen te keren.
23 mrt 20:53
Als er niet snel een vreedzaam einde komt aan de opstand van de Houthi-rebellen in Jemen zal Saudi-Arabië ingrijpen.
16 feb 13:26
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties eist dat de sjiitische Houthi-rebellen in Jemen onmiddellijk afstand doen van de macht in het land.
6 feb 16:15
De sjiitische Houthi-rebellen in Jemen hebben vrijdag formeel de macht gegrepen.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi