Laatste nieuws over houthis
1 t/m 20 (van 27 artikelen)
20 nov 20:59
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, waarschuwt voor een ernstige voedselcrisis met miljoenen doden in het door de burgeroorlog verscheurde land Jemen.
21 jun 19:03
Een assistent van de president van Jemen noemt de militaire interventie van de coalitie onder leiding van Saoedi-Arabië mislukt.
20 sep 22:38
Jemenitische Houthi-rebellen willen stoppen met het afvuren van raketten en drones op Saoedi-Arabië, mits de aanvallen op Jemen ook stoppen.
19:47
In een boodschap aan de Saoedische koning Salman veroordeelt de Marokkaanse vorst de "agressie" die "een bedreiging voor de vrede en wereldwijde stabiliteit" vormt.
19 nov 18:30
De VN-gezant voor Jemen verwelkomt de afkondiging van een staakt-het-vuren door de Houthi-rebellen.
13 aug 17:18
Zeker tien kinderen zijn omgekomen door een luchtaanval in het noorden van Jemen. Ruim twintig andere kinderen raakten gewond, aldus Artsen zonder Grenzen zaterdag.
2 jan 15:55
De door Saudi-Arabië geleide coalitie die vorig jaar bombardementen uitvoerde op stellingen van de Houthi's in Jemen, beëindigt het staak-het-vuren.
16:45
De sjiitische rebellen in Jemen beweren Marokkaanse, Saudische en Emirati soldaten te hebben gedood met twee raketten in Bab al-Mandeb.
2 dec 13:01
In het door geweld verscheurde land Jemen worden per dag drie kinderen gedood. Ze komen om door het gebruik van bommen, granaten, mortieren en zelfgemaakte explosieven.
26 okt 18:45
Marokko stuurt deze week nog een oorlogsschip naar Jemen. De Arabische coalitie die tegen de sjiitische Houthi-rebellen vecht vroeg dat van Marokko.
30 jun 14:40
Vanuit Jemen is in de nacht van maandag op dinsdag een Scud-raket afgevuurd op Saudi-Arabië.
3 jun 16:03
De gevluchte president van Jemen is bereid deel te nemen aan vredesoverleg met de sjiitische Houthi-rebellen, die grote delen van zijn land in handen hebben.
27 mei 21:02
Bijna honderd Marokkaanse burgers zijn sinds 11 mei uit Jemen gehaald. Het land is door een burgeroorlog levensgevaarlijk geworden voor buitenlanders.
20 mei 15:47
Het lichaam van de 26-jarige piloot Yassine Bahti is in Marokko aangekomen. Daar vond vanochtend direct een militaire begrafenis plaats.
18 mei 12:44
Vliegtuigen van de door Saudi-Arabië aangevoerde coalitie hebben maandag hun aanvallen in Jemen na een onderbreking van vijf dagen hervat.
13 mei 14:15
Een technische storing of een menselijke fout zou de oorzaak van de crash van een Marokkaanse F16 in Jemen zijn geweest.
12 mei 18:24
Familieleden van de piloot die sinds zondag vermist is in Jemen hebben voor de camera van Al Yaoum 24 hun zegje gedaan.
11 mei 14:40
De Marokkaanse F16 die sinds gisteren vermist is blijkt inderdaad neergestort te zijn.
11 mei 12:02
Een Marokkaans F16-gevechtsvliegtuig dat deelnam aan de luchtaanvallen in Jemen wordt vermist. Dat heeft het Marokkaanse leger maandag gezegd.
8 mei 16:50
De door Saudi-Arabië aangevoerde coalitie die de strijd heeft aangebonden met de Houthi-rebellen in Jemen heeft de inwoners van een rebellenbolwerk vrijdag een ultimatum gesteld.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi