Laatste nieuws over hrw
1 t/m 20 (van 34 artikelen)
11 mrt 13:51
Human Rights Watch roept Griekenland op om mensen die bescherming nodig hebben toe te laten asiel aan te vragen
13 feb 21:06
In de laatste periode van de slag om Aleppo heeft het Syrische leger chemische wapens gebruikt in de delen van de stad waar de rebellen toen nog zaten. Helikopters wierpen chloorgasbommen in deze wijken waar ook nog burgers verbleven.
23 nov 21:15
Een lobby, gevormd door verenigingen en mensenrechtenorganisaties, zetten Marokko meer en meer onder druk om homoseksualiteit te legaliseren.
22 aug 18:49
Varkenskoppen op de prikkeldraadhekken langs de Hongaarse grens zouden een effectief middel zijn om migranten af te schrikken.
19 jun 16:14
Syrische activisten zeggen dat Turkse grenswachten zeker acht Syrische vluchtelingen hebben doodgeschoten die in het noordwesten van Syrië de grens met Turkije wilden oversteken.
10 dec 22:30
De Marokkaanse Nationale Raad voor Mensenrechten (CNDH) heeft zich geuit over protesten in Marokko. Daar blijkt enorm veel ruimte voor te zijn vanuit de overheid.
10 nov 16:00
Het huwelijk tussen Human Rights Watch en Marokko zal nooit een voorbeeldrelatie zijn of worden, zo blijkt uit de nieuwste ontwikkelingen.
22 jul 12:19
Tientallen mensen zijn de afgelopen maanden in Egypte verdwenen door toedoen van de troepen en veiligheidsdiensten van het regime.
14 apr 13:45
Er zijn 'sterke aanwijzingen' dat het Syrische leger vorige maand giftige chemicaliën heeft gebruikt bij een reeks bombardementen met bomvaten in het noordwesten van Syrië.
5 mrt 16:47
Human Rights Watch en Aswat hebben zich kritisch geuit over de veroordeling van twee homoseksuele mannen. Zij werden op 13 december gearresteerd in Al Hoceima.
11 sep 14:46
Het Israëlische leger heeft bij het laatste offensief in de Gazastrook oorlogsmisdaden gepleegd.
28 aug 15:36
In Den Haag wordt zondag opnieuw gedemonstreerd tegen het geweld in Gaza.
12 aug 20:12
Human Rights Watch wil dat er internationaal onderzoek wordt gedaan naar de massamoord die vorig jaar in Egypte aan honderden mensen het leven kostte.
16 jul 17:47
De zionistische staat Israël schendt het oorlogsrecht door op de Gazastrook burgerdoelwitten te bestoken en burgers te doden.
14 jul 18:32
Het omstreden Bredase PvdA-raadslid Jamal Nouhi heeft zijn lidmaatschap van de partij opgezegd.
29 apr 13:38
De Syrische regering bestookt willekeurig burgers en burgerdoelwitten met zeer explosieve bomvaten.
12 mrt 14:15
Duizenden mensen zijn woensdag in Istanbul bijeengekomen voor de begrafenis van de 15-jarige Berkin Elvan.
21 feb 11:50
Voor de rechtbank in Caïro is donderdag een proces begonnen tegen twintig medewerkers van het Arabische televisienetwerk Al-Jazeera.
19 feb 19:29
De Saudische autoriteiten hebben meer dan twaalfduizend migranten die onder 'verschrikkelijke omstandigheden' werden vastgehouden teruggestuurd naar Somalië.
25 nov 16:00
Human Rights Watch dringt er bij de Marokkaanse overheid op aan om een wetsontwerp aangaande de wettelijke bescherming van huishoudelijke werkers te herzien.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi