Laatste nieuws over hugo de jonge
21 t/m 40 (van 342 artikelen)
12 dec 18:37
Het kabinet lijkt voornemens de 'avondlockdown' nog even te verlengen.
10 dec 17:30
Het is nog onduidelijk of er een verplichte coronatest bij aankomst komt voor reizigers uit Zuid-Afrika en andere landen die op de 'zeer hoog risico'-lijst van de overheid staan.
9 dec 17:12
Ouders moeten de keuze krijgen of ze kinderen tussen 5 en 11 jaar laten vaccineren tegen het coronavirus, mits de Gezondheidsraad daar positief over adviseert.
9 dec 17:11
Het is de inzet van het kabinet om basis- en middelbare scholen ook rond de kerstvakantie volledig open te houden.
9 dec 5:19
Niet iedereen die volledig is gevaccineerd tegen het coronavirus ziet het zitten om een boosterprik te halen.
7 dec 14:01
Een initiatief om aangifte te doen tegen demissionair coronaminister Hugo de Jonge heeft in een paar dagen tijd zeker 25.000 ondertekeningen opgehaald.
6 dec 12:04
Het demissionaire kabinet wil het omstreden voorstel voor een zogenoemd 2G-beleid pas in het nieuwe jaar bespreken met de Tweede Kamer.
29 nov 17:07
Een kleine vierhonderd militairen worden deze week opgeleid om GGD’en te helpen bij het uitvoeren van tests op het coronavirus.
29 nov 15:38
Het Quarantaine Servicepunt van het zorgministerie gaat de komende dagen reizigers vanuit Zuid-Afrika telefonisch controleren op naleving van de quarantaineplicht van tussen de vijf en tien dagen.
28 nov 14:02
Bij dertien van de vrijdag uit Zuid-Afrika op Schiphol aangekomen reizigers die positief op corona hebben getest, is tot nu toe de Omicron-variant van het virus aangetroffen.
26 nov 12:34
Het wordt waarschijnlijk zeer lastig om de nieuwe, vermoedelijk besmettelijkere coronavariant die in zuidelijk Afrika is gesignaleerd buiten de deur te houden.
22:21
Nederland moet klaarstaan om een nieuwe virusvariant die is opgedoken in Zuid-Afrika zo lang mogelijk buiten de deur te houden.
16:28
De horeca, niet-essentiële winkels en culturele instellingen zoals theaters, bioscopen en concertzalen zouden van 17.00 uur tot 05.00 uur dicht moeten gaan.
24 nov 20:02
Met een bezoek aan een moskee in Den Haag heeft demissionair coronaminister Hugo de Jonge een nieuwe fase in de vaccinatiecampagne ingeluid.
24 nov 15:30
Het kabinet besluit aanstaande vrijdag of het overgaat tot het nemen van nieuwe coronamaatregelen.
17 nov 17:22
De Tweede Kamer wil dat mensen die gevaccineerd zijn en daarna toch positief worden getest op corona, tijdelijk geen groen vinkje meer krijgen in hun CoronaCheck-app.
17 nov 2:02
Demissionair zorgminister Hugo de Jonge laat onderzoek doen naar voorstellen van GroenLinks en de ChristenUnie om iedereen, gevaccineerd of niet, altijd te vragen zich te laten testen voor toegang tot bijvoorbeeld een uitgaansgelegenheid.
15 nov 16:02
Het weren van ongevaccineerden uit bijvoorbeeld de horeca is een moeilijke en ingrijpende maatregel, erkent zorgminister Hugo de Jonge.
13 nov 7:31
De controle van het coronatoegangsbewijs laat nog te wensen over, schrijft demissionair coronaminister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer.
12 nov 19:37
Het demissionaire kabinet wil het coronatoegangsbewijs ook verplicht gaan stellen bij niet-essentiële winkels en dienstverleners, bijvoorbeeld kappers.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi