Laatste nieuws over hugo de jonge
81 t/m 100 (van 132 artikelen)
11 sep 21:41
Zorgmedewerkers en onderwijspersoneel met klachten die op corona-symptomen lijken, krijgen tijdelijk voorrang op anderen bij het aanvragen van een coronatest.
11 sep 17:01
In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, momenteel de grootste coronabrandhaarden, wordt strenger gehandhaafd op de coronaregels.
10 sep 14:59
Amsterdam houdt er rekening mee dat het aantal coronabesmettingen komend najaar eerder sterk zal stijgen dan dalen.
9 sep 17:04
In de regio Den Haag zijn tussen dinsdagochtend en woensdagochtend verreweg de meeste nieuwe coronagevallen geregistreerd.
9 sep 16:45
Bij de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus mogen geen risico's worden genomen met de veiligheid voor de gezondheid.
9 sep 13:56
Het aantal coronabesmettingen in Nederland is in de afgelopen 24 uur met 1140 gestegen.
1 sep 18:11
Het kabinet komt met een regionaal beoordelingsysteem om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
28 aug 19:24
Het aantal coronatesten én het aantal bron- en contactonderzoeken - die na een positieve test volgen - wordt de komende weken aanzienlijk uitgebreid.
20 aug 18:09
De coronamaatregelen die zijn getroffen voor vliegtuigpassagiers blijken vooralsnog goed uit te pakken.
18 aug 20:24
Mensen die door contact met een besmet persoon of door een buitenlandse reis risico hebben gelopen het coronavirus op te lopen, kunnen voortaan volstaan met tien dagen thuisquarantaine, zegt zorgminister Hugo de Jonge.
17 aug 19:41
Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid komt met een spoedwet om de juridische basis van de app CoronaMelder goed op orde te krijgen.
17 aug 19:35
Het kabinet beslist dinsdag welke extra maatregelen nodig zijn om het oplopende aantal besmettingen met het coronavirus terug te dringen.
17 aug 18:28
Premier Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge houden dinsdagavond om 19.00 uur een persconferentie over de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, bevestigt een woordvoerder.
13 aug 8:54
De teststraat die bij Schiphol wordt ingericht om reizigers uit risicogebieden te testen op corona wordt donderdag in gebruik genomen.
12 aug 20:55
Het kabinet moet voorlopig afzien van een quarantaineplicht voor mensen die in nauw contact met een met corona besmet persoon zijn geweest.
11 aug 20:49
Als na onderzoek van de GGD blijkt dat iemand in contact is gekomen met een met het coronavirus besmet persoon, moet diegene voortaan verplicht in quarantaine.
6 aug 20:21
Het coronavirus is bezig met een "gevaarlijke opmars". Dat zei premier Mark Rutte donderdagavond tijdens een ingelaste persconferentie met minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) over de coronacrisis.
6 aug 20:12
De GGD gaat telefonisch controleren of reizigers die terugkomen uit landen met een oranje reisadvies twee weken in quarantaine gaan.
30 jul 11:44
Als het aantal coronapatiënten "aanzienlijk stijgt", kan het Outbreak Management Team (OMT) het mondkapjesadvies heroverwegen.
28 jul 11:14
Het Outbreak Management Team (OMT), dat het kabinet adviseert over de bestrijding van het coronavirus, komt pas later met een advies over een mondkapjesplicht.
<< < 3 4 5 6 7 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi