Laatste nieuws over hugo de jonge
121 t/m 140 (van 201 artikelen)
2 nov 19:39
Het aantal besmettingen in Nederland is nog veel te hoog. Om die ernst kracht bij te zetten, schuift coronaminister Hugo de Jonge maandagavond aan bij het Veiligheidsberaad.
28 okt 8:19
De piek van de tweede coronagolf in Nederland is in zicht.
26 okt 18:50
De coronamaatregelen die eind september werden aangescherpt, worden in alle veiligheidsregio's redelijk tot goed nageleefd.
19 okt 16:09
Het is al mogelijk om op te treden tegen het gebruik van softdrugs in de buitenruimte. Daarvoor is geen nieuwe wet- of regelgeving nodig.
16 okt 16:31
Het dragen van mondkapjes in de openbare binnenruimte wordt mogelijk vanaf medio november verplicht.
15 okt 8:08
De snelle coronatest die TNO heeft ontwikkeld op verzoek van het ministerie van Volksgezondheid is net zo betrouwbaar als de standaard gebruikte PCR-test.
14 okt 9:59
Mensen die niet vrijwillig thuisblijven omdat ze besmet zijn met het coronavirus of in nauw contact zijn geweest met een besmet persoon, kunnen hiertoe mogelijk worden verplicht.
14 okt 9:42
De regionale gezondheidsdiensten zijn druk bezig om de capaciteit voor coronatesten uit te breiden.
14 okt 9:23
In de 43 'fastlanes' waar leraren en essentieel zorgpersoneel zich met voorrang op het coronavirus kunnen laten testen, is het erg druk.
13 okt 10:58
De kans is groot dat cafés en restaurants opnieuw tijdelijk worden gesloten, zoals in het voorjaar het geval was. Een besluit daarover en over de duur van de sluiting is nog niet genomen, melden ingewijden.
12 okt 19:47
Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) benadrukt maandagavond voorafgaand aan het Veiligheidsberaad dat Nederland "de ernst van de situatie" moet inzien.
11 okt 13:43
De app CoronaMelder is zaterdag circa 700.000 keer gedownload.
10 okt 15:53
Zorgminister Hugo de Jonge blijft hopen dat het aantal dagelijkse coronabesmettingen dit weekeinde toch nog een afvlakking laat zien.
10 okt 7:40
Na maanden van voorbereiden en weken van testen kan iedereen in Nederland vanaf zaterdag de app CoronaMelder gebruiken.
9 okt 15:55
Het verwerken van Nederlandse coronatests in Abu Dhabi gaat niet door. Dat heeft minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) vrijdag laten weten.
8 okt 15:11
Als het aantal besmettingen niet daalt dan is het kabinet "genoodzaakt aanvullende maatregelen te nemen"
2 okt 18:39
Het kabinet adviseert gebruikers van een mondkapje om het niet telkens op en af te zetten, maar het vooral continu te dragen op plekken die zowel buiten als overdekt zijn.
2 okt 13:25
Zorgminister Hugo de Jonge denkt dat het "een kwestie van even wennen " is voordat Nederland massaal het advies opvolgt om in openbare gelegenheden binnen een mondkapje te dragen.
2 okt 12:48
De Vereniging van Universiteiten (VSNU) en de Vereniging Hogescholen geven nog geen dringend advies af over het dragen van mondkapjes in het hoger onderwijs.
29 sep 11:59
Het kabinet sluit niet uit dat er een avond- en nachtklok wordt ingesteld, als het oplopende aantal coronabesmettingen met de nieuwe maatregelen niet genoeg wordt teruggedrongen.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi