Laatste nieuws over hulp
1 t/m 20 (van 287 artikelen)
14 jul 12:47
Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) moet beter onderbouwen dat de VN-organisatie UNRWA Palestijnse vluchtelingen kan beschermen in de Gazastrook.
14 jul 12:34
Koning Mohammed VI heeft de regering opgedragen om humanitaire noodhulp te sturen naar Tunesië
9 jul 11:39
Indonesië krijgt hulp uit het buitenland omdat de gezondheidszorg in eigen land is overweldigd door het toegenomen aantal coronabesmettingen.
7 jul 16:31
Het Israëlische leger heeft woensdag de kantoren van Union of Agricultural Work Committees (UAWC) voor een periode van zes maanden gesloten.
5 jul 11:01
Hulpverleners van het schip Ocean Viking hebben zondagnacht een grote reddingsoperatie uitgevoerd op de Middellandse Zee.
19 jun 2:06
Zeker één persoon is in het Belgische Antwerpen om het leven gekomen door het instorten van een bouwsteiger en een deel van een school in aanbouw.
22 mei 20:25
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties vraagt Israël en verzetsbeweging Hamas om het staakt-het-vuren niet te schenden.
22 mei 4:25
Het onderzoeksteam onder leiding van het Openbaar Ministerie heeft op dit moment geen directe aanwijzingen dat bij de steekpartij in Amsterdam sprake is van een terroristisch motief.
19 mei 20:06
Twee batches van humanitaire noodhulp zijn woensdag aangekomen in de Gazastrook.
18 mei 15:39
De Palestijnse ambassadeur in Rabat Jamal Choubki heeft Marokko bedankt voor de noodhulp aan het adres van de Palestijnen in de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever.
18 mei 12:49
Zeker 47.000 Palestijnen in de Gazastrook zijn op de vlucht geslagen vanwege de aanhoudende Israëlische bombardementen op het gebied.
16 mei 18:20
De eerste twee batches van humanitaire noodhulp zijn zondag aangekomen in de Jordaanse hoofdstad Amman.
15 mei 0:02
Koning Mohammed VI heeft de regering opgedragen om humanitaire noodhulp voor Palestijnen te sturen naar de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever.
5 mei 11:01
Duitsland heeft de islamitische hulporganisatie Ansaar International verboden, aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer woensdag.
19 apr 20:40
Twee militaire vliegtuigen zijn zondag aangekomen in de Libanese hoofdstad Beiroet met aan boord humanitaire hulp uit Marokko
30 mrt 11:57
Portugal stuurt circa zestig militairen naar Mozambique om te helpen in de strijd tegen een terreurgroep die zegt onderdeel van Daesh te zijn.
30 mrt 9:09
De Syrische leider Bashar al-Assad en zijn echtgenote zijn hersteld van hun besmetting met het coronavirus.
22 mrt 14:08
Op de Belgische luchthaven bij Zaventem en in het Brusselse metrostation Maalbeek is kort na elkaar een herdenkingsplechtigheid gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers van de terreuraanslagen vijf jaar geleden.
15 mrt 7:30
De Rode Kruis Hulplijn, op 16 maart vorig jaar geopend toen de coronacrisis begon, wordt nog dagelijks zo’n vijftig keer gebeld.
5 mrt 14:35
Marokko heeft een bedrag van 1 miljoen dollar aan humanitaire hulp gedoneerd aan Jemen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi