Laatste nieuws over hulpdienst
1 t/m 20 (van 31 artikelen)
22 mrt 14:08
Op de Belgische luchthaven bij Zaventem en in het Brusselse metrostation Maalbeek is kort na elkaar een herdenkingsplechtigheid gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers van de terreuraanslagen vijf jaar geleden.
05:57
Zeker 55 personen die gewond zijn geraakt bij rellen in de Spaanse hoofdstad Madrid zijn woensdagavond behandeld voor verwondingen
25 jan 17:48
Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven heeft maandag het Instituut voor Veiligheids-, en Crisismanagement (COT) gevraagd een onafhankelijk onderzoek in te stellen.
4 jan 6:33
In Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een explosief afgegaan bij een Poolse supermarkt aan het Paletplein, meldt de politie. Voor zover bekend is, zijn er geen gewonden.
4 dec 12:34
De bestuurder van de auto die dinsdag in het Duitse Trier vijf mensen dood reed en achttien anderen ernstig verwondde, parkeerde zijn auto na de ramprit en rookte rustig een sigaretje.
2 dec 5:17
De 45-jarige man die om het leven kwam bij de amokrit in de Duitse stad Trier dinsdag, is de vader van het negen en halve week oude meisje dat de aanslag ook niet overleefde
22 nov 17:01
In Eindhoven was zondag v1ooral veel politie op de been voor de demonstratie van de extreem-rechtse groepering Pegida, voor het behoud van Zwarte Piet.
4 nov 16:11
Uit onderzoek van de politie blijkt dat er dinsdagavond op het centraal station van Utrecht geen sprake van dreiging is geweest.
3 nov 20:31
Station Utrecht Centraal is dinsdagavond rond 20.15 uur weer vrijgegeven na een kortstondige politieactie.
9 aug 18:47
De reddingsbrigade in Den Haag heeft het zondag erg druk. Er zijn al tientallen mensen uit zee gehaald.
7 aug 10:28
Drie dagen na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet zoeken reddingswerkers en militairen verder naar overlevenden in de puinhopen.
9 mei 1:51
Hulpdiensten in Fez hebben vrijdag ternauwernood de zelfmoordpoging van een jonge vrouw voorkomen.
10:17
Twee zendmasten in Amsterdam-West zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag doelwit geweest van brandstichting.
24 feb 15:59
GGD Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar een quarantainelocatie.
29 nov 21:36
Bij een steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn volgens de politie drie mensen gewond geraakt. Hun identiteit en hoe ze er aan toe zijn, zijn nog niet bekend.
5 sep 11:09
Telecombedrijven moeten de locatiegegevens van mensen die 112 bellen kosteloos verstrekken aan de hulpdiensten die het noodoproepnummer beheren.
5 dec 20:04
Een lid van de hulpdiensten in Tanger toonde veel moed om een visser te redden van de verdrinkingsdood.
11 mei 17:23
Het Erasmus MC in Rotterdam is weer helemaal vrijgegeven door de hulpdiensten.
24 aug 12:01
De aardbeving met een kracht van 6,2 die in de nacht van dinsdag op woensdag het midden van Italië trof, heeft meerdere levens geëist.
3 aug 12:37
In het westen van India worden 22 mensen vermist na de instorting van een brug over een rivier, die nog uit de Britse koloniale tijd stamt.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi