Laatste nieuws over ibn ghaldoun
1 t/m 20 (van 69 artikelen)
10 okt 15:01
De Hoge Raad oordeelde dat de zaak opnieuw moet worden behandeld.
12:40
Vier jongeren die betrokken waren bij de eindexamenfraude bij Ibn Ghaldoun in Rotterdam, hebben in hoger beroep taakstraffen opgelegd gekregen.
18 jul 14:57
Twaalf oud-docenten van de voormalige islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun hoeven hun baan niet terug te krijgen.
28 apr 11:46
Op de nieuwe islamitische school heerst een positieve sfeer maar er zijn tot nu toe nog maar weinig inschrijvingen binnengekomen bij de islamitische middelbare school De Opperd.
28 feb 11:21
Vier van de elf jongeren die veroordeeld zijn voor de examenfraude op het Ibn Ghaldoun gaan in hoger beroep.
14 feb 16:34
De drie hoofdrolspelers in de examenfraudezaak moeten opdraaien voor de kosten die door hun toedoen zijn gemaakt voor onder meer het maken van nieuwe examens.
13 feb 13:59
De meerderjarige betrokkenen bij de examendiefstal op het Ibn Ghaldoun zijn veroordeeld tot celstraffen en werkstraffen.
29 jan 17:24
De leerlingen van het Ibn Ghaldoun die terechtstaan in het proces rond de eindexamenfraude maakten expres fouten in hun examens.
29 jan 12:36
Tegen de meerderjarige verdachten van de examenroof op het Ibn Ghaldoun zijn woensdag celstraffen en werkstraffen geëist.
29 jan 10:42
Bij het roc van Amsterdam zijn gestolen schoolexamens via sms en Whatsapp te koop aangeboden.
28 jan 16:11
De verdachten in de examenfraudezaak hebben het grootste deel van de gestolen eindexamens met een groepje opengemaakt en gefotografeerd in het huis van verdachte Anass B.
28 jan 13:04
De enige meerderjarige vrouwelijke verdachte in de examenfraudezaak had naar eigen zeggen maar een klein aandeel in de zaak.
27 jan 12:47
De rechtbank in Rotterdam buigt zich vanaf maandag over de examenfraudezaak.
25 jan 20:01
Het Rotterdamse raadslid Nelleke Weltevrede (CDA) stelde in een tweet de deelnemers van een peiling van KiesDichtbij.nl de NIDA-stemmers gelijk aan fraudeurs van de Ibn Ghaldoun school.
25 jan 18:13
De examendiefstal op de islamitische school Ibn Ghaldoun in Rotterdam lijkt het gevolg van een lange reeks misstanden.
23 jan 12:42
Het College voor Examens eist een schadevergoeding van de schuldigen van de examendiefstallen op het Rotterdamse Ibn Ghaldoun.
13 dec 11:57
Een 18-jarige Rotterdammer die wordt verdacht van het hacken van duizenden computers is waarschijnlijk degene die in mei het vwo-examen Frans op internet heeft gezet.
5 dec 12:19
De Inspectie van het Onderwijs heeft juist goed werk gedaan bij de inmiddels opgeheven islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun.
7 nov 12:48
De elf leerlingen die worden verdacht van betrokkenheid bij de examendiefstallen bij de Rotterdamse scholengemeenschap Ibn Ghaldoun staan donderdag voor het eerst voor de rechter.
11 okt 12:13
Het grootste deel van de leerlingen van Ibn Ghaldoun blijft op de locatie van de failliet verklaarde Rotterdamse scholengemeenschap les krijgen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi