Laatste nieuws over icc
1 t/m 20 (van 31 artikelen)
11 jun 10:24
Moslims uit Nieuw-Zeeland maken bezwaar tegen een geplande film over het bloedbad in Christchurch.
8 jun 16:39
De voormalige Bosnisch-Servische bevelhebber Ratko Mladic (78) is ook in hoger beroep veroordeeld tot levenslang voor zijn rol in moordpartijen in de oorlog in Bosnië van 1992-1995.
8 jun 4:31
Het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag doet dinsdag in hoger beroep uitspraak in de zaak tegen de voormalige Bosnisch-Servische bevelhebber Ratko Mladic (78).
17 mei 20:19
Amnesty International heeft maandag opgeroepen tot een onderzoek naar de vernietiging van de al-Jalaa-toren in de Gazastrook.
9 apr 15:55
Israël werkt niet mee aan het onderzoek dat het Internationaal Strafhof (ICC) wil verrichten naar de vele oorlogsmisdaden van Israël in de Palestijnse gebieden.
3 mrt 17:45
Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft uiteindelijk officieel besloten de Israëlische oorlogsmisdaden in de Palestijnse gebieden te onderzoeken.
7 feb 17:23
Het Internationaal Strafhof (ICC) heeft vrijdag met meerderheid van stemmen besloten dat de ICC rechterlijke bevoegdheid heeft in de bezette Palestijnse gebieden
6 feb 18:49
De Israëlische jankerd Benjamin Netanyahu heeft het Internationaal Strafhof in Den Haag (ICC) zaterdag via Twitter beschuldigd van "zuiver antisemitisme".
27 jan 21:12
Israël is bezorgd over de plannen van de Verenigde Staten om de sancties op te heffen die de voormalige regering van Donald Trump had opgelegd aan het Internationaal Strafhof (ICC)
15:03
Militairen in Myanmar hebben zich schuldig gemaakt aan gruwelijke misdaden tegen leden van de Islamitische Rohingya-minderheid.
7 sep 9:20
Het Internationaal Strafhof (ICC) gaat ook over de kwestie van de Rohingya uit Myanmar.
22 mei 13:05
De Palestijnse Autoriteit heeft het Internationaal Strafhof (ICC) gevraagd een onderzoek te beginnen naar vermeende misdaden gepleegd door Israël in de Palestijnse gebieden.
26 jun 13:25
De Palestijnse minister van buitenlandse zaken Riad Malki heeft de aanklagers bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag donderdag een dossier overhandigd met oorlogsmisdaden van Israël in Gaza.
20 jan 13:24
De Palestijnse regering heeft dinsdag haar ambtenaren maar een deel van hun salaris kunnen betalen.
6 jan 14:09
Binnen het Israëlische leger woedt een felle discussie over het al dan niet onderzoeken van mogelijke misdaden van militairen tijdens de oorlog in Gaza vorig jaar.
1 jan 12:13
De Palestijnen hebben het lidmaatschap aangevraagd van het Internationaal Strafhof in Den Haag.
6 nov 14:11
De bestorming van een boot met hulpgoederen voor Gaza is mogelijk een oorlogsmisdaad, maar niet ernstig genoeg voor een zaak bij het Internationaal Strafhof (ICC).
6 aug 20:17
De Palestijnen willen zich nog dit jaar aansluiten bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
13 mei 12:04
Frankrijk wil dat het Internationaal Strafhof (ICC) een onderzoek begint naar mogelijke oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid in de burgeroorlog in Syrië.
8 mei 18:11
De Palestijnen zouden zich zo snel mogelijk moeten aansluiten bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi