Laatste nieuws over idlib
21 t/m 40 (van 51 artikelen)
12 feb 9:26
Als er nog één Turkse militair gewond raakt in Noord-Syrië, zal Turkije waar dan ook in het gebied Syrische regeringstroepen aanvallen. Dat dreigement kwam woensdag van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
11 feb 9:39
Een Russische delegatie heeft de Turkse hoofdstad Ankara verlaten zonder een overeenkomst te bereiken over de gespannen situatie in de Syrische provincie Idlib. Dat zegt een Turkse bron dichtbij de onderhandelingen.
10 feb 18:36
Het conflict tussen Turkije en buurland Syrië is maandag verder geëscaleerd.
5 feb 11:09
Door Rusland gesteunde Syrische regeringstroepen moeten zich voor het eind van de maand terugtrekken achter een lijn van Turkse militaire observatieposten.
3 feb 18:31
Turkije claimt dat het maandag tientallen Syrische regeringsdoelen heeft aangevallen, nadat vijf Turkse militairen werden gedood door beschietingen in Idlib in het noordwesten van Syrië.
3 feb 9:11
Een artilleriebeschieting heeft in de Syrische regio Idlib het leven gekost aan vier Turkse militairen. Ook raakten er negen gewond, meldt het Turkse ministerie van Defensie.
2 feb 19:03
Door een luchtaanval van regeringstroepen en bondgenoot Rusland zijn zondag in het noordwesten van Syrië negen burgers om het leven gekomen. Onder hen twee kinderen van 9 en 13.
27 jan 20:38
De opmars van Syrische regeringstroepen in de provincie Idlib heeft geleid tot een nieuwe vluchtelingenstroom richting de Turkse grens.
24 jan 16:17
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan ziet het aantal vluchtelingen vanuit de Syrische provincie Idlib naar Turkije gestaag groeien.
2 jan 11:08
Tussen de 200. 000 en 250. 000 vluchtelingen uit de Syrische stad Idlib zijn onderweg naar Turkije. Dat heeft de Turkse president Tayyip Recep Erdogan donderdag gezegd.
24 dec 20:17
Zeker acht mensen, onder wie vijf kinderen zijn dinsdag gedood door Russische luchtaanvallen in het noordwesten van Syrië.
22 dec 20:42
Turkije kan een nieuwe migratiegolf uit Syrië niet aan, zei president Tayyip Erdogan zondag.
1 sep 12:23
Rusland beschuldigt de VS van luchtaanvallen op doelen in de Syrische provincie Idlib terwijl daar een staakt-het-vuren in acht is genomen.
14:33
Tienduizenden mensen zijn de afgelopen dagen in de richting van de Syrisch-Turkse grens gevlucht wegens de opmars van het Syrische leger in de provincie Idlib.
10 jul 19:44
36 vrachtwagens met hulpgoederen naar de noordwestelijke provincie Idlib in Syrië
18 sep 9:19
Rusland en Turkije zijn het eens geworden over het inrichten van een gedemilitariseerde zone in de Syrische provincie Idlib.
11 sep 12:32
Ruim dertigduizend mensen zijn recentelijk op de vlucht geslagen in het noordwesten van Syrië.
8 sep 17:18
Samen met bondgenoot Rusland heeft Syrië zaterdag zware luchtaanvallen uitgevoerd op doelen in de provincie Idlib.
20 dec 13:05
Zeker negentien burgers zijn omgekomen door een luchtaanval van Syrische en Russische vliegtuigen.
8 okt 12:03
Turkse militaire voertuigen zijn zondag de Syrische provincie Idlib binnengereden.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi