Laatste nieuws over ilham saadi
1 t/m 3 (van 3 artikelen)
14 mrt 18:17
Met nog enkele dagen te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn de messen geslepen. Precies een week geleden deed Ilham Saadi, kandidaat-raadslid in Amsterdam haar betoog over waarom je op haar moet stemmen als Amsterdammer. Vandaag is het de beurt aan Yassmine El Ksaihi, kandidaat-raadslid van D66.
7 mrt 18:20
Ilham Saadi is kandidaat-gemeenteraadslid voor de PvdA in Amsterdam en pleit in het onderstaand opiniestuk voor gelijke kansen in de hoofdstad. Volgende week is het de beurt aan Yassmine El Ksaihi van D66.
21 feb 19:29
Gisteren organiseerde de Marokkaanse Vrouwen Vereniging Nederland een interessant debat over vrouwenemancipatie in Amsterdam. In het panel zaten naast Pieter Hilhorst (lijsttrekker PvdA) ook nieuwkomers Yassmine Elksaihi (D66) en Ilham Saadi (PvdA). In Amsterdam is de PvdA al jaren de grootste partij en belangrijker nog: de partij waar de meeste Marokkanen op stemmen. Voor de partij uiterst belangrijk om de stemmen te behouden. Elksaihi moest tijdens het debat opboksen tegen de gevestigde orde en deed dat met verve.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi