Laatste nieuws over illegale immigratie
41 t/m 60 (van 110 artikelen)
10 feb 13:25
Zeker 29 migranten zijn omgekomen bij een poging van Noord-Afrika naar Italië te reizen in een opblaasboot.
15 jan 17:05
De politie in Spanje heeft twee migranten uit Kameroen opgepakt op verdenking van de moord op mogelijk tien andere migranten.
30 dec 14:35
Ongeveer tweehonderd Afrikaanse asielzoekers hebben dinsdagochtend de grenshekken rond de Spaanse enclave Melilla in Marokko bestormd.
23 dec 10:28
Negen migranten die vanuit Marokko Spanje probeerden binnen te komen per boot zijn onlangs verdronken voor de Marokkaanse kust.
15 dec 14:16
Marokko krijgt subsidies van Europa om vluchtelingen op te nemen zodat er minder migranten Europees grondgebied bereiken.
15:57
Het Marokkaans ministerie van Migratie heeft cijfers gepubliceerd die te maken hebben met het legaliseren van illegale immigranten in het Noord-Afrikaans land.
28 okt 18:22
Soms vraag je je af waar mensen mee bezig zijn als ze op zoek naar geluk hun eigen leven en dat van hun kroost in gevaar brengen.
21 okt 13:36
Honderden Afrikaanse migranten hebben maandag op meerdere plekken geprobeerd de Spaanse enclave Melilla te bestormen.
15 okt 18:54
Vijf politiemensen en vijf migranten zijn lichtgewond geraakt nadat zo'n driehonderd Afrikanen woensdag probeerden een zes meter hoog hek over te komen bij de Spaanse enclave Melilla in Marokko.
10 okt 15:24
Illegale blootvluchtelingen die in de problemen komen op de Middellandse Zee kunnen gebruik maken van een speciaal ingevoerd noodnummer.
2 okt 15:53
De Spaanse reddingsbrigade heeft woensdag de lichamen gevonden van twee Afrikaanse migranten die waarschijnlijk hadden geprobeerd vanuit Marokko de oversteek naar Spanje te maken.
16 sep 13:34
In de Middellandse Zee bij Malta zijn vorige week vermoedelijk rond de vijfhonderd mensen verdronken toen mensensmokkelaars een boot met migranten opzettelijk tot zinken brachten.
13:10
In Tanger is het de afgelopen dagen zeer onrustig geweest door onlusten tussen Sub-Sahara Afrikanen en de plaatselijke bevolking van Tanger.
12 aug 20:00
De Spaanse reddingsdiensten hebben in de afgelopen twee dagen bijna achthonderd migranten van zee gehaald die probeerden de Straat van Gibraltar over te steken.
15 jul 14:59
De Marokkaanse Koninklijke Marine heeft acht migranten uit Sub-Sahara landen gered die illegaal de Straat van Gibraltar wilden oversteken.
7 jul 20:44
Afgelopen week brak in Rabat een hevige ruzie uit tussen Marokkanen en Afrikaanse immigranten.
14:31
Bij een bestorming van de Spaanse exclave Melilla, die ligt ingeklemd tussen Marokko en de Middellandse Zee, zijn dinsdagochtend twintig migranten het gebiedje binnengedrongen.
30 jun 14:32
Ongeveer vijfhonderd Afrikaanse migranten hebben de grens van Spaanse exclave Melilla, gelegen aan de Middellandse Zeekust, vanuit Marokko bestormd.
30 mei 17:22
Persbureau EFE maakt melding van een opmerkelijke smokkelzaak in Sebta (Ceuta). De kwestie, waar een Marokkaanse man drie jaar voor moet zitten, deed de nodige wenkbrauwen fronzen.
28 mei 14:00
Zo'n duizend Afrikanen hebben woensdag de Spaanse enclave Melilla in Marokko bestormd.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi