Laatste nieuws over immigratie
1 t/m 20 (van 309 artikelen)
18 sep 9:08
Op het Griekse eiland Samos is een opvangkamp voor migranten in gebruik genomen waar niemand zomaar in of uit mag.
15 sep 14:11
De zaak tegen de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini vanwege het tegenhouden van een schip met migranten aan boord is uitgesteld tot 23 oktober.
14 sep 14:19
Het schiet maar niet op met het terugsturen van migranten die in de Europese Unie niet welkom zijn.
30 aug 20:52
De Taliban zijn bereid uitgezette Afghaanse vluchtelingen en migranten terug te nemen.
23 aug 10:17
Alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv's) komen niet meer in aanmerking voor gezinshereniging als zij in Nederland worden opgevangen door een (ver) familielid.
30 jul 13:32
De Amerikaanse autoriteiten hebben een eerste groep Afghaanse medewerkers naar de Verenigde Staten gevlogen in het kader van een operatie om personeel uit Afghanistan te halen.
22 jul 14:05
Naar schatting driehonderd migranten hebben donderdag de omheiningen van de Spaanse enclave Melilla in Marokko bestormd.
21 jul 1:21
Na jaren van stijging kwamen vorig jaar minder migranten naar Nederland, meldt het statistiekbureau CBS.
14 jul 12:49
De migratie via de Middellandse Zee trekt weer aan nadat vorig jaar door de coronapandemie flink minder mensen de oversteek naar Europa probeerden te maken.
4 jul 19:26
"We zullen niet teruggaan naar het Front National", zei de wolf in schaapskleren, verwijzend naar de oude naam van de partij, die ze in 2018 veranderde als onderdeel van een imagoverandering.
27 jun 12:38
De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft tijdens zijn eerste, drukbezochte campagnebijeenkomst sinds zijn aftreden kritiek geleverd op het immigratiebeleid van president Joe Biden.
23 jun 22:43
In de parlementaire enquête naar de toeslagenaffaire worden fraudebestrijding en handhaving bij uitvoerders van de overheid onderzocht.
11 jun 13:22
Vier Afghanen die worden verdacht van brandstichting in het Griekse vluchtelingenkamp Moria verschenen vrijdag voor de rechter.
8 jun 0:02
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris heeft potentiële migranten opgeroepen niet naar de Verenigde Staten af te reizen. Dit deed ze in Guatemala tijdens haar eerste internationale werkbezoek.
28 mei 0:06
De diplomatieke onrust tussen Marokko en Spanje die er mede toe leidde dat duizenden migranten de Spaanse Noord-Afrikaanse enclave Ceuta bestormden, laait verder op.
18 mei 11:56
De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft een bezoek aan Parijs afgezegd vanwege de enorme en plotselinge toestroom van migranten in de Spaanse enclave Ceuta in Noord-Marokko.
17 mei 21:20
Ruim 2700 migranten zijn maandag aangekomen in de Spaanse enclave Ceuta in Marokko. Dat is een recordaantal op een dag.
14 mei 14:23
Een rechtbank op Sicilië heeft bepaald dat de voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, niet terecht hoeft te staan voor de 'ontvoering' van bootmigranten.
12:24
De IND heeft vorig jaar ongeveer tien mensen een verblijfsvergunning gegeven omdat die in een schrijnende situatie zaten.
17 apr 9:44
De Amerikaanse president Joe Biden gaat dit jaar waarschijnlijk toch meer erkende vluchtelingen toelaten.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi