Laatste nieuws over immigratie
81 t/m 100 (van 353 artikelen)
5 dec 19:40
De Marechaussee heeft zaterdag in de haven van Hoek van Holland een bestelbus aangetroffen waarin dertien migranten zaten gepropt.
25 nov 8:30
Plannen voor een nieuw Europees asielstelsel zitten in de pijplijn, maar laten volgens Kamerlid Bente Becker nog wel even op zich wachten.
25 nov 2:49
Minstens vier migranten zijn dinsdag omgekomen toen hun boot met een dertigtal opvarenden kapseisde voor de kust van het Canarische eiland Lanzarote, meldt de lokale reddingsdienst.
24 nov 13:32
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) valt niets te verwijten in de zaak van de Bahreinse asielzoeker Ali Mohammed al-Showaikh
19 nov 7:35
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is te streng voor asielzoekers als het gaat om het bewijzen van hun identiteit en nationaliteit, stelt Amnesty International op basis van eigen onderzoek.
18 nov 17:58
De regering Trump mag onbegeleide kinderen die werden gepakt terwijl ze illegaal het land binnenkwamen, niet terugsturen. Een rechter in Washington heeft dat bepaald.
18 nov 8:08
Qatar, de gastheer van het wereldkampioenschap voetbal in 2022, voert nog altijd te weinig hervormingen door om de omstandigheden van buitenlandse gastarbeiders te verbeteren, stelt Amnesty International.
13 nov 12:13
In Amsterdam, Utrecht en Groningen verrijzen vanaf zondagmiddag 24 uur lang symbolische tentenkampen als actie tegen de vluchtelingenkampen in Europa.
8 nov 15:49
Meer dan 1600 Afrikaanse migranten zijn dit weekeinde op de Canarische Eilanden aangekomen.
5 nov 13:11
De Franse president Emmanuel Macron wil het vrije reizen in de Schengenzone aanpassen en hij gaat de controles aan de Franse grenzen flink aanscherpen.
3 nov 12:01
Omdat er een tekort is aan opvangplekken voor asielzoekers gaat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) op korte termijn asielzoekers onderbrengen in hotels, vakantieparken en ander commercieel vastgoed.
30 okt 10:53
Turkije toont met zijn "eenzijdige acties" in de Middellandse Zee nog weinig animo om tot een oplossing te komen in het conflict over gas- en olieboringen in de wateren rond EU-landen Cyprus en Griekenland.
30 okt 10:12
Het aantal asielaanvragen is in het derde kwartaal weer gaan stijgen, maar ligt nog steeds lager dan voor de uitbraak van het coronavirus. Vooral Syriërs vroegen hier asiel aan.
29 okt 20:05
Migranten sturen door de coronacrisis naar verwachting veel minder geld naar huis.
07:17
De Nederlandse bevolking is weer gegroeid in het derde kwartaal. In de drie maanden daarvoor nam het aantal inwoners nog licht af.
21 okt 0:50
Hulporganisatie Oxfam waarschuwt voor de omstandigheden in het nieuwe tentenkamp voor vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos.
12 okt 21:56
De leider van extreemrechts in Slowakije, Marian Kotleba, is veroordeeld tot vier jaar en vier maanden celstraf voor haatzaaierij rond een stunt met een nazi-thema.
5 okt 15:54
De paspoorten van de Nederlandse activisten die zelf vluchtelingen willen ophalen op Lesbos, zijn ingenomen door de Griekse autoriteiten.
27 sep 18:35
62 procent van de kiezers sprak zich uit tegen het voorstel.
27 sep 16:58
De eerste vijftig minderjarige vluchtelingen die zonder begeleiding in het door brand verwoeste Griekse kamp Moria zaten, gaan deze week naar Duitsland.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi