Stijlloze praktijken

algemeen
65
6 okt '09
De mensen van Geenstijl schijnen zich niet los te kunnen maken van hun virtuele penisnijd. Het MDI nomineert ons als meest tolerante site van Nederland en bij Geenstijl ontploffen daarom de pacemakers van woede. Bow down, bitches!

Deze nominatie van het MDI is iets waar je best trots op mag zijn, omdat het een bewijs is dat Marokko.nl positief bijdraagt aan onze samenleving. Dit ondanks de negatieve connotatie die er in Nederland aan de term 'Marokko' wordt gegeven. In dat laatste heeft Geenstijl overigens een aardig aandeel, gezien het aantal Marokkanenhaters dat er ondertussen op GS dagelijks rondsurft terwijl zij hun bijstandsuitkering uitgeven aan online gokken en goedkoop piswater-bier van de Lidl.

Nu worden die nichterige sukkels van een Geenstijl-redacteuren 's nachts badend in het extase-zweet en schreeuwend van jaloezie en frustratie wakker. Vanwaar eigenlijk die haat en nijd? Zonder al teveel op de Marcouch-tour te willen gaan en nichterig toenadering te zoeken willen we best aardig zijn voor dat kleine Geenstijl.nl en hen beschouwen als een soort van 'concu-collega's', die gewoon een ander soort publiek voorzien van een eigen kijk op het alledaags nieuws. Weliswaar een vrij achterlijk publiek, maar toch... het is in elk geval publiek.

Maar om de een of andere reden heeft Geenstijl ons al lang geleden de oorlog verklaard en laten ze het niet na om onze naam steeds weer door het slijk te halen. We hebben er niet aan toe willen geven, maar hun Marokko.nl-obsessie begint toch echt trieste vormen aan te nemen. Ze hebben zelfs een dossier tegen ons opgebouwd!

Terwijl deze virtuele Calimero zieligjes met de vinger wijst naar wat moet doorgaan voor een serieuze (maar eigenlijk trieste en nogal hypocriete) casuïstiek, reppen ze bij het MDI met geen positief woord over Geenstijl. Dat steekt kennelijk. Want de makers van dat verkapte Tel Sell-met-een-Tokkie-jasje POWNED zijn nu door Marokko.nl PWNED! Daar zal die 'fag ass' Dom-Mieniek aardig wakker van liggen.

Voor wat betreft die MDI-verkiezing, stem vooral op ons! Wie weet winnen we die verkiezingen ook nog. Waarom zouden we dat willen? Bij een eventuele winst zal er waarschijnlijk een collectief zelfmoordritueel worden gehouden op de redactie van Geenstijl. Dan doen ze toch nog iets nuttigs voor deze samenleving door gewoon eventjes te sterven. Als het niet positief kan, dan maar op negatieve wijze. En die achterlijke lezers van ze vangen wij wel op, in een nog op te zetten IQ-van-60-rubriek. Een soort van virtuele leprakolonie, maar dan voor mensen die bewust achterlijk zijn. Kijk, zo aardig zijn wij bij Marokko.nl.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© MAROKKO.NL 2009
geenstijl
mdi
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi