GeenStijl, de Jarheads-leveranciers

algemeen
149
30 okt '09
De redactie van GeenStijl heeft zich, net als je denkt dat het niet erger kan, overtroffen in historisch belachelijk hypocriet gedrag.
Elke dag serveren ze een dom en kinderlijk eenvoudig snel tevreden piswaterbierdrinkend publiek,  die hun haatsite c.q. weblog steunt door dik en dun. Het maakt niet meer uit wat de redactie van GeenStijl hen voorschotelt, ze nemen het aan als heerlijke xenofobe koek. Het GS-publiek is dan ook de toonzetting van de algemeen bekende Jarhead-achtige motherfuckers, die dronken van bier en zelfoverschatting waarschijnlijk de Hitler-groet dagelijks schreeuwend voor de spiegel oefenen, met op de achtergrond een DVD van ‘American History X’ op repeat. Regelrechte mislukkelingen die Edward Norton aanbidden zoals een moslim of een christen God aanbidt en met smart wachten op die ene revolutie die al decennia onderweg is maar er uiteindelijk nooit zal komen. Al is het maar omdat Jarheads nou eenmaal altijd mislukkelingen zijn.

Uit een grote strontbak met Germaans-ogende drollen vist Geenstijl schijtartikels op om het vervolgens als een delicatesse voor te schotelen aan de duizenden Pownedhondjes, die dagelijks hongerig zitten te wachten op de stinkende ontlasting van hun eigen soort, hopend op die ultieme belachelijkmaking van alles wat ook maar riekt naar ‘moslim’ of ‘Marokkaan’. Hijgend, kwispelend en voldaan genieten ze na van het culinaire hoogstandje dat ooit via de rectum van ene Dominique, Brusselmans of Mutsaers in die grote virtuele bak is terecht gekomen.

Geenstijl maakt op allerlei manieren gebruik van subsidieland Nederland. Nu is dat niet zo erg, want dit land is daarop groot geworden. Zo zal deze club met Powned als aspirant-omroep een subsidie binnen slepen van tussen de 6 en 8 miljoen. Marokko.nl doet dat ook en ieder voor zijn of haar eigen doel. Waar dat kan maken een ieder gebruik van de voorzieningen die er in dit land zijn. Geenstijl vindt echter dat Marokko.nl geen recht heeft op gelden die bedoeld zijn voor maatschappelijke projecten, terwijl zijzelf maar al te graag aan die gigantische subsidietiet willen hangen. Het verschil zit ‘m in het feit dat Marokko.nl ook daadwerkelijk iets goeds doet met die projectmatige gelden, terwijl die hufterige knakkers van Geenstijl gemeenschapsgeld uitgeven aan bier, vakanties, persoonlijke hypotheekaflossingen en eindeloze abonnementen op 'Word of Warcraft', waar ze ook nog eens worden afgeslacht door de ene na de andere (waarschijnlijk Berberse) clan.

Aanleiding voor de recente Kamervragen van Geert Wilders, over geld dat aan Marokko.nl werd gegeven, was dat wij incidentele campagnegelden hebben ontvangen om de Islamwijzer te promoten. Het is te vergelijken met het budget dat Defensie beschikbaar heeft gesteld voor de site die Marokkanen al jaren stigmatiseert: Geenstijl.nl. Die Jughead motherfuckers die nu in het leger zitten, worden kennelijk op Geenstijl.nl geronseld, en degenen met die wetenschap houden hun hart vast wanneer de militaire defensie van Nederland ter sprake komt. De dijken worden beschermd door een paar polderknakkers met een voorliefde voor gistdranken en gebrek aan andere perspectieven dan voor mijnenveger spelen in de woestenij van Afghanistan.

Koorbal Rutger heeft heerlijk kunnen vertoeven tussen de Rambo’s in de Noorse sneeuw en de jungle in Suriname. GeenStijl, dat zich altijd voordoet als de grootste anti-subsidieclub van Nederland (een trademark dat ze hebben gejat van hun ex-concurrenten, het voormalige Elqalem.nl), hing als een goedkoop subsidiehoertje met haar valse zuiglippen aan de dikke geldkraan van het defensieapparaat. Een dooddoener waarmee GeenStijl normaliter Marokko.nl mee zou beschuldigen als het zou gaan om een project aan de kant van Marokko.nl waar campagnegelden of subsidie mee gemoeid zijn. Het is eerst nog wel vermakelijk, maar na een paar van dat soort acties hoop je op een doorgedraaide vrachtwagenchauffeur die surfend op zijn mobieltje GeenStijl bezoekt terwijl hij achter het stuur zit en op dat moment heel toevallig het kantoor van die militaire bierrelnichten aan gort rijdt. Met een beetje geluk tijdens kantooruren, opdat Mutsaers en Brusselmans lekker deaud kunnen gaan onder die 8-wieler.

Laten we deze dooddoener nog eens even verder uitwerken. Defensie meent zelfs dat ze stoere helden kan vinden op Geenstijl. De Nederlandse strijdmacht moet natuurlijk wel weten dat de gemiddelde blogheld nou niet tot de moedigste der aarde behoort. Marokkanen alleen via het anonieme World Wide Web en op veilige Hollandse verjaardagen ‘bontkraagjes’ en ‘Hakbars’ noemen is toch niet het profiel van een type dat zijn leven geeft in het heetst van de strijd. Als een Marokkaantje van zestien met een donssnorretje uit Slotervaart al eng is, hoe reageert zo'n Germaanse puistenkop dan op een gelouterde Talibani met een dikke baard tot zijn knieën en een Kalashnikov op zijn schouder? Nee, De gemiddelde GS’er is meer een schrijftafelheld, de internetgangster, de breedbandbink, een held op sokken met een mok koffiebrij en een iets te snelle internetverbinding voor zijn eigen bestwil. Kortom, gewoon een slungelig contact gestoorde Freek met een dambord aan puisten op zijn lelijke harses. Werkt ergens als nummertje in een grauw magazijn en heeft een Sugar Lee Hooper-achtig wezen als vrouw, als ie al geen homo is. Heeft verder een eenzame vader die zich stiekem in de avonduren als een vrouw verkleed en speeltuintjes bezoekt waar kleine jongetjes van 12 aan het voetballen zijn. Het liefst Marokkaantjes. Defensie, dit is een wat reëler beeld!

GeenStijl, ook voor jullie wordt het nu oppassen geblazen. Aangezien jullie totaal niet vies zijn van die subsidietepel en campagnegelden, gaan nu dezelfde regels ook voor jullie (racistische!) site gelden. Ja, dat wordt nu ook intensief gaan moderaten als er driehonderd en tachtig zwaar racistische en discriminerende reacties staan onder het zoveelste flutstuk. Zoals hier. Of hier. Of dit dan. En als dat elke keer gebeurt, ga maar tellen. Dan blijft er heel weinig over van jullie blogprincipe. Grappig hoe zaken kunnen lopen: waar Marokko.nl wordt doorgelicht door hatelijke inspanningen van GeenStijl moet uiteindelijk ook Geenstijl aan de bak. De redactie van Geenstijl lacht nog steeds, maar nu als een boer met kiespijn.

Om nog even terug te komen op de Pownedhondjes: in het verleden werd gedacht dat het eten van ontlasting, ook wel coprofagie genoemd (weten die Jarheads ook even de naam van hun aandoening), werd veroorzaakt door slechte of onvoldoende voeding of door een slechte gezondheid. Deze stelling is nooit door onderzoek bevestigd. Volgens gedragsspecialisten heeft het meer met gedrag te maken. Van nature zijn honden gewoon ‘viespeuken’ en is voor hen bijna alles eetbaar. Jarhead goes doggystyle!

Shmi


© MAROKKO.NL 2009
geenstijl
subsidie
jarhead
powned
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
vahid halilhodžić
afrika cup 2021
mauritanië
israël
islamic jihad
gazastrook
palestina
rabat
caf
racisme
atlasleeuwen
frmf
casablanca
team marokko
politie
marrakech
golaso
ajax
tanger
iran
verenigde staten
daesh
eredivisie
dgsn
mohammed vi