Geenstijl is overstuur. En boos. En woedend.

algemeen
1308
2 nov '09
Nou nou, na 4 dagen hebben we dan EINDELIJK een reactie van die piswaterbierdrinkende jaghead motherfuckers van Geenstijl.

Hun nieuwste schrijversaanwinst Van Luizen heeft er wel vier hele dagen voor nodig gehad om ons stuk te ‘control c-en’ en ‘control v-en’ en er zijn naam onder te zetten. Dat verdient wel een staande ovatie, bij deze! Hij heeft drie zinnen nodig om hetzelfde te zeggen: “Oh jee, de jongens en meisjes van Marokko.nl zijn overstuur (1). En boos (2). En woedend (3).” Deze knoppen weten wij hier bij marokko.nl ook wel te vinden Van Luizen!

Hier gaat ie dan, let op: “Grappig dat de auteur van dit knipenplakstuk, ene Van Luizen, niet begrijpt wat subsidie nu eigenlijk is: Subsidie is een tijdelijke bijdrage van de overheid of een non-commerciële organisatie ten behoeve van het starten, dan wel een permanente bijdrage voor het uitvoeren van een activiteit waarvan het economische belang niet direct voor de hand ligt (probeer ook eens de definities van wikipedia amateur!). Die Marokko.nl dus ontvangt en GeenStijl ook. En waardoor Marokko.nl dus bij de Minister op het matje moet komen en GeenStijl straks ook.” Wanneer koorbal Rutger rollend in de Noorse sneeuw en hangend in de Surinaamse jungle breedbandbinken ronselt voor de krijgsmacht en GS wordt hiertoe gefinancierd door Defensie, dan heet dat SUBSIDIE. Niet alleen het economische belang ligt niet direct voor de hand, maar überhaupt geen belang. Dubbel subsidie dus!!!! De enige die hier baat bij kunnen hebben zijn de veelal uitgescholden ‘haatbaarden’ in Afghanistan die het voortaan op moeten nemen tegen enge internetgangsters. Is dat het beoogde belang misschien???

Sinds onze nominatie (we staan nog steeds bovenaan!) moeten ze ons wel hebben bij dat GS. Ze vrezen echt dat we ervandoor gaan met de titel van meest tolerante website van Nederland. Om dat te voorkomen promoot GS als een gek de runner-up expreszo.nl en hebben ze in een mum van tijd wel vier posts aan ons gewijd. Bedankt voor de traffic GS! Nou, mensjes van m.nl, laten we wat terug doen en ze gewoon een handje helpen. Zo aardig zijn we dan ook wel weer. Stem met z’n allen op expreszo.nl! Ps mocht je je toch niet kunnen identificeren met die website, dan kun je natuurlijk altijd NOG EEN KEER op m.nl stemmen, hierrrrr!

Aangezien GS geen moeite wil doen om een ZELFBEDACHTE reactie te schrijven, houden wij het deze keer ook maar kort. We hebben onze tijd natuurlijk nodig om nog ontelbare keren op onszelf te gaan stemmen! “Kan het nog zwakzinniger…” Ja dus!!! Any time, any place…. Bow down bitches!

© MAROKKO.NL 2009
oorlog
geenstijl
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
duitsland
hanau
afc ajax
hubei
moslimhaat
frankfurt
tobias rathjen
moskee
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi