Laatste nieuws over inez weski
1 t/m 20 (van 33 artikelen)
16 apr 13:07
De iPhone die Nabil B. , kroongetuige in het liquidatieproces Marengo rond hoofdverdachte Ridouan Taghi, vijf maanden lang in zijn cel heeft gehad, blijft de gemoederen flink bezighouden.
9 apr 16:37
Gesteggel en stekeligheden over en weer kenmerkten de derde dag van de inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
7 apr 15:19
Het verhoor van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo is woensdagmiddag ontaard in een felle discussie tussen de rechtbank, enkele verdachten, advocaten, het Openbaar Ministerie en de kroongetuige zelf.
22 mrt 13:57
Kroongetuige Nabil B. besloot met justitie te gaan praten toen hij steeds meer geluiden hoorde dat Ridouan Taghi hem wilde vermoorden.
22 mrt 11:42
Ridouan Taghi heeft "vooralsnog niks te melden", zei hij maandag in de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp.
22 mrt 10:53
In de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp is maandag de inhoudelijke behandeling begonnen van het grote liquidatieproces Marengo.
14 jan 13:43
De advocaat van Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het grote liquidatieproces Marengo, noemt het "niet gepast" dat de Nederlandse politie grote waardering heeft uitgesproken voor de politie in Dubai
10 dec 12:33
De kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, Nabil B. , heeft donderdag op emotionele wijze betoogd dat de advocaten Nico Meijering en Inez Weski medeschuldig zijn aan de moord op zijn advocaat Derk Wiersum.
29 okt 12:33
Inez Weski, advocaat van Ridouan Taghi, wil dat de rechtbank hem hoort over de gang van zaken rond zijn arrestatie in Dubai in december vorig jaar.
21 aug 12:28
Inez Weski, de advocaat van hoofdverdachte Ridouan Taghi in het Marengoproces, vindt dat het Openbaar Ministerie met het schaduwen van de advocaten Nico Meijering en Leon van Kleef ver buiten zijn boekje is gegaan.
21 aug 9:26
Het Openbaar Ministerie bevestigt vrijdag de berichtgeving in het AD dat twee advocaten in juni 2019 zijn geobserveerd in verband met de opsporing van de destijds voortvluchtige topcrimineel Ridouan Taghi.
12:37
De rechtbank behandelt een aantal verzoeken van Ridouan Taghi achter gesloten deuren.
11 aug 9:46
In de extra beveiligde rechtszaal van het justitieel complex op Schiphol gaat vanaf dinsdag drie dagen lang de geruchtmakende strafzaak Marengo verder.
13:34
De verdachten in het grote liquidatieproces Marengo mogen later deze maand toch aanwezig zijn in de rechtbank.
11 mei 13:02
Vijf advocaten gaan volgende week uit protest niet naar de rechtbank voor de inleidende zittingen in het Marengo-proces, de liquidatiezaak rond vermeende topcrimineel Ridouan Taghi.
17:37
Er komt vooralsnog geen extra onderzoek naar de manier waarop Ridouan Taghi is gearresteerd in Dubai en vervolgens naar Nederland is gebracht, eind vorig jaar.
6 mrt 12:55
In het privévliegtuig waarmee Ridouan Taghi op 19 december vanuit Dubai is overgebracht naar Nederland, heeft "een feeststemming" geheerst en is flink gedronken.
6 mrt 10:46
Ridouan Taghi heeft sinds zijn arrestatie afgelopen december niets willen verklaren. Dat bleek vrijdag tijdens de inleidende zitting in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp.
27 feb 10:21
Saïd R. , een van de hoofdverdachten in het liquidatieproces Marengo, heeft twee advocaten gevraagd hem bij te staan. Het gaat om Nico Meijering en Christian Flokstra.
31 jan 15:43
De eerste inleidende zitting in de zaak tegen Ridouan Taghi, de hoofdverdachte in een groot liquidatieproces, wordt afzonderlijk van de zittingen van de andere zestien verdachten gehouden.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi