Laatste nieuws over inez weski
21 t/m 27 (van 27 artikelen)
19 dec 11:49
De Nederlandse overheid heeft Ridouan Taghi feitelijk ontvoerd. Hij is zonder enige vorm van rechterlijke toetsing uit Dubai door Nederland opgehaald, om hier te worden vastgezet.
17 dec 10:14
Inez Weski, de advocaat van Ridouan T, meldt dat ze "vooralsnog" in de media niet zal reageren op de aanhouding van haar cliënt. Dat heeft ze aan het ANP laten weten.
18 okt 9:12
Advocaat Inez Weski heeft de verdediging van Ridouan T. neergelegd. T. is hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo. En dat proces is volgens Weski geen eerlijk proces.
18 sep 15:48
Inez Weski, advocaat van de voortvluchtige Ridouan T., zegt dat conclusies over een verband tussen de moord op advocaat Derk Wiersum en haar cliënt vooralsnog voorbarig zijn.
10 jul 17:02
Het Openbaar Ministerie (OM) moet de verdenking tegen Ridouan T. in zijn volle omvang op tafel leggen. Volgens Inez Weski, advocaat van T., heeft het OM "een oneindig aantal onderzoeken" tegen haar cliënt openstaan.
4 mrt 11:53
In het hoger beroep van Naoufal 'Noffel' F. heeft advocaat Inez Weski maandag bot gevangen bij het gerechtshof.
7 mrt 15:29
Advocaat Inez Weski heeft de rechtbank in Amsterdam woensdagochtend gevraagd de zaak tegen haar cliënt Naoufal F. aan te houden.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi