Laatste nieuws over inlichtingendienst
1 t/m 20 (van 33 artikelen)
8 sep 12:11
Het lukt de geheime diensten AIVD en MIVD nog steeds niet om de rechten van burgers voldoende te beschermen bij onder meer het verzamelen van grote pakketten data.
6 dec 16:09
Inlichtingendienst AIVD heeft fouten gemaakt bij zijn waarschuwingen voor het Cornelius Haga Lyceum. De berichten waren soms onzorgvuldig, ongenuanceerd of onrechtmatig.
21 apr 13:15
De aanslagen in twee Nieuw-Zeelandse moskeeën in Christchurch hebben een ongeëvenaarde stroom extreemrechtse reacties op internet op gang gebracht.
10 jan 11:14
Nederland is 'zonder twijfel' aan een grote aanslag ontkomen door de arrestatie van de terreurverdachten afgelopen september.
5 okt 13:05
Rusland roept de Nederlandse ambassadeur in het land op het matje naar aanleiding van het uitzetten van vier hackers door Nederland.
1 mei 8:04
De Marokkaanse inlichtingendienst DGST gaf journalisten van Médi 1 TV een kijkje achter de schermen.
31 jan 13:04
Marokkaanse Daesh-strijders in Libië, wier aantal geschat wordt op ongeveer 300 mensen, zijn een echte beveiligingspuzzel geworden voor de Marokkaanse autoriteiten.
26 mrt 17:01
Inlichtingendiensten en politie moeten toegang krijgen tot gecodeerde berichten die via WhatsApp worden gestuurd.
7 feb 10:35
'Algerije weigert samenwerking met Marokkaanse inlichtingendienst', aldus Abdelhak El Khiyame, hoofd van het Centraal Bureau voor de gerechtelijke onderzoeken (BCIJ).
22 jan 16:44
De Tunesiër Anis Amri, die eind vorig jaar op een kerstmarkt in Berlijn twaalf mensen doodde door er met een vrachtwagen op in te rijden, zou door de Italiaanse inlichtingendienst zijn gebruikt om meer informatie te verwerven over extremistische cellen.
16 jan 12:42
De schietpartij in een nachtclub in de Turkse stad Istanbul tijdens de jaarwisseling is professioneel uitgevoerd.
13:20
De Marokkaanse inlichtingendienst had hun Duitse collega's geïnformeerd over de mogelijkheid dat Anis Amiri, de vermeende aanslagpleger, een terroristische aanslag op Duitse bodem kon plegen.
29 nov 10:06
De beoogde maatregelen van de Nederlandse regering om jihadisme te bestrijden, vallen niet goed bij de Raad van Europa.
25 nov 21:33
De Amerikaanse president Barack Obama geeft meer bevoegdheden aan de elite-eenheid die is belast met de strijd tegen het terrorisme.
14 nov 22:02
Al sinds de verschillende aanslagen van vorig jaar en het jaar ervoor in Frankrijk werken de Marokkaanse en Franse veiligheidsdiensten nauw samen.
8 nov 16:59
Inlichtingendiensten denken te weten wie vanuit Syrië opdracht gaf bloedige aanslagen in Brussel en Parijs te plegen.
8 nov 14:15
De Marokkaanse inlichtingendiensten zijn extra alert na ontcijfering van versleutelde gesprekken tussen leden van Daesh waarin zij spreken over geplande aanslagen in verschillende landen.
1 nov 10:21
De Britse inlichtingen- en politiediensten hebben sinds juni 2013 zeker twaalf aanslagen verijdeld. Dat maakte directeur-generaal Andrew Parker van veiligheidsdienst MI5 maandag bekend.
6 okt 12:47
De FBI heeft woensdag een medewerker van de Amerikaanse geheime dienst NSA gearresteerd.
27 jun 12:55
Wapens bestemd voor Syrische rebellen die door de Amerikaanse CIA naar Jordanië en Saudi-Arabië werden verscheept, zijn gestolen door mensen binnen de Jordaanse inlichtingendiensten en doorverkocht op de zwarte markt.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi