Laatste nieuws over instagram
21 t/m 40 (van 100 artikelen)
12:29
Hoewel het filmpje op Instagram van de voormalige 'Journaal-gijzelnemer' Tarik Z. in wettelijke zin kennelijk niet bedreigend is, voelt dat voor de NOS toch echt wel zo.
10:23
Het filmpje op Instagram waarin de voormalige 'Journaal-gijzelnemer' Tarik Z. zegt te zijn teruggekomen om iedereen "te waarschuwen" voor de NOS en de publieke omroep, is niet strafbaar.
23 feb 22:32
De NOS heeft contact met de politie over een video die door de voormalige 'Journaal-gijzelaar' Tarik Z. op een Instagramaccount zou zijn gedeeld.
17 feb 20:07
De gebruikersnaam is na lange afwezigheid weer actief op Instagram, de gebruiker heeft veel vijanden gemaakt door op sociale netwerken allerlei persoonlijke details over Marokkaanse prominenten te delen
23 jan 9:59
Nederlanders gebruiken steeds meer verschillende sociale mediaplatformen tegelijk en loggen dagelijks vaker in.
21 jan 8:57
Sociale media spelen een steeds grotere rol bij (acute) zedenzaken onder jongeren tussen de 11 en 15 jaar, vooral via Snapchat.
19 jan 13:18
Voor de allereerste keer heeft de Autoriteit Consument & Mark (ACM) een bedrijf op de vingers getikt voor het "misleiden" van consumenten via neplikes en nepvolgers.
7 jan 13:17
Na Twitter, Facebook en Instagram heeft ook Snapchat het account van president Trump geblokkeerd.
5 jan 12:56
hatsApp komt binnenkort met een nieuwe testversie van de chatdienst waarbij gebruikers op hun computer kunnen inloggen zonder dat hun telefoon met het internet verbonden hoeft te zijn. Dat meldt weblog WABetaInfo.
16 dec 21:01
De Iraanse Instagramster Sahar Tabar, die haar faam onder meer dankt aan haar transformaties in een Angelina Jolie-zombie, is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf in Iran.
9 dec 21:15
De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) heeft socialemediabedrijf Facebook aangeklaagd wegens misbruik van zijn machtspositie.
19 okt 13:53
Kickbokser Badr Hari is besmet met het coronavirus.
23 sep 21:24
Famke Louise komt een dag na haar steun aan de actie #ikdoenietmeermee en haar optreden bij Jinek terug op haar uitspraken.
22 sep 16:41
D66-fractievoorzitter Rob Jetten wil dat vlogger/zangeres Famke Louise het geld dat ze eerder dit jaar kreeg voor een campagne vanuit de Rijksoverheid om coronamaatregelen te promoten, terugbetaalt.
11 sep 17:46
Sociale netwerken zijn het toneel geworden voor jonge meiden die een centje willen bijverdienen en zich zelf te koop aanbieden
20 aug 17:42
Ali B had vroeger nogal wat vervelende bijnamen. Zo werd hij door zijn familie 'scheve opa' genoemd en was zijn bijnaam op straat 'scheve'.
11 aug 18:13
Foto's, tekeningen en filmpjes met Zwarte Piet zijn niet meer toegestaan op Facebook en Instagram.
22 jul 12:32
acebook gaat met speciale teams onderzoeken of de algoritmes op het platform en op Instagram racistisch zijn. Dat meldt het bedrijf aan The Wall Street Journal.
12 jul 14:06
Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland.
8 jun 22:11
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of uitspraken van rapper Akwasi tijdens het Black Lives Matters-protest op de Dam strafbaar zijn.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi