Laatste nieuws over instagram
41 t/m 60 (van 106 artikelen)
11 sep 17:46
Sociale netwerken zijn het toneel geworden voor jonge meiden die een centje willen bijverdienen en zich zelf te koop aanbieden
20 aug 17:42
Ali B had vroeger nogal wat vervelende bijnamen. Zo werd hij door zijn familie 'scheve opa' genoemd en was zijn bijnaam op straat 'scheve'.
11 aug 18:13
Foto's, tekeningen en filmpjes met Zwarte Piet zijn niet meer toegestaan op Facebook en Instagram.
22 jul 12:32
acebook gaat met speciale teams onderzoeken of de algoritmes op het platform en op Instagram racistisch zijn. Dat meldt het bedrijf aan The Wall Street Journal.
12 jul 14:06
Twitter heeft de accounts van meer dan vijftig rechts-radicale groeperingen en personen geblokkeerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ook Nederland.
8 jun 22:11
Het Openbaar Ministerie onderzoekt of uitspraken van rapper Akwasi tijdens het Black Lives Matters-protest op de Dam strafbaar zijn.
13 mei 19:19
Frankrijk wil korte metten maken met haatboodschappen op het internet.
12:53
Anouk zit nog steeds in Marrakech vanwege het coronavirus. Ze verveelt zich daar gelukkig niet, want elke dag maakt ze nieuwe muziek die ze via Instagram aan haar volgers laat horen.
23 mrt 17:26
Veel Nederlanders lijken nog niet alle maatregelen tegen het coronavirus even serieus te nemen. Vooral het afstand houden bleek moeilijk en de stranden, bossen en parken bleven druk bezocht.
18 mrt 14:03
nouk laat haar volgers weten dat ze voorlopig in Marrakech blijft. Het was "de moeilijkste beslissing ooit", zegt ze in een video op haar Instagram.
18 mrt 10:56
Anouk zit nog steeds vast in Marrakech vanwege het coronavirus.
15 mrt 19:34
Boef vindt dat de mensen die in de zorg werkzaam zijn veel meer moeten verdienen, zeker in tijden van de huidige coronacrisis.
13 mrt 13:26
li B gaat allesbehalve failliet vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Dat verduidelijkt de rapper na berichtgeving in de media dat hij zich zorgen zou maken over een aanstaand faillissement.
7 mrt 15:37
Er komen extra shows van de Ramadan Conference in Gouda, Hengelo en Doetinchem. Dit maakte Najib Amhali zaterdag bekend op Instagram.
12 feb 22:26
De Franse president Emmanuel Macron heeft het opgenomen voor een tiener die na een tirade over de islam politiebescherming nodig heeft. Macron zei dat het recht op godslastering is vastgelegd in de grondwet.
10 feb 22:02
De anonieme gebruiker beloofde meer geheimen en schandalen te onthullen over mensen die zouden hebben geprobeerd de 'klokkenluider' "monddood" te maken
4 feb 20:55
Actrice en model Touriya Haoud lijdt aan lymfeklierkanker. Dat heeft haar woordvoerder dinsdag gemeld aan Shownieuws.
1 jan 11:12
ajib Amhali is tijdens zijn vakantie op Curaçao overvallen. De cabaretier werd bedreigd met een mes en een vuurwapen, deelde hij via Instagram.
8 nov 13:33
Acteur Bilal Wahib (20), bekend van de producties Mocro Maffia en De Libi, gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe eigentijdse bewerking van Hamlet van William Shakespeare.
15 okt 11:36
De Duitse club FC St. Pauli heeft de Turkse voetballer Cenk Sahin op non-actief gezet.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi