Laatste nieuws over instagram
61 t/m 80 (van 107 artikelen)
15 okt 11:36
De Duitse club FC St. Pauli heeft de Turkse voetballer Cenk Sahin op non-actief gezet.
14 okt 11:18
Nieuw-Zeeland wil na de aanslagen op twee moskeeën in Christchurch de strijd tegen extremisme op internet opvoeren.
8 okt 15:18
De Iraanse autoriteiten hebben Instagramster Sahar Tabar opgepakt wegens godslastering en het aanzetten tot geweld.
7 okt 16:54
Een jongen en een meisje zijn veroordeeld tot taakstraffen, omdat zij een naaktfoto hebben verspreid van een 14-jarige jongen uit Enschede die daarop zelfmoord pleegde. Door hun toedoen kwam de foto op 19 februari 2017 op social media terecht.
17 sep 15:52
Ali B viert dinsdag een bijzondere muzikale mijlpaal. Precies vijftien jaar geleden brachten de rapper en Marco Borsato de single 'Wat zou je doen' uit.
10 sep 20:09
Saoedi-Arabië heeft de afgelopen maanden in het kader van project Gateway KSA meer dan 200 influencers uitgenodigd voor een snoepreisje
12 aug 11:18
Veilig Verkeer Nederland (VVN) gaat meer aandacht vragen voor lachgas in het verkeer. Uit nieuwe cijfers blijkt dat er steeds meer verkeersongelukken voorkomen waar lachgas in het spel is.
11 jul 10:39
Rapper Boef gaat binnenkort mogelijk de strijd aan met Dafne Schippers. De rapper is naar eigen zeggen de 'fastest kid alive' en dat wil de sprintkampioene graag testen.
4 jul 12:04
Voor zangeres Joss Stone is een bezoek aan Iran anders gelopen dan ze had gedacht. De lokale autoriteiten dachten dat de Grammy Award-winnares, die op wereldtournee is, een concert zou geven in het islamitische land maar dat was niet zo.
22 jun 17:26
Boef heeft met zijn single Guap zijn tiende nummer 1-hit te pakken. Om die mijlpaal te vieren, geeft de rapper twee vakanties weg aan zijn fans, zo laat hij weten op Instagram.
18 jun 13:06
Bella Hadid is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media van racisme werd beticht. Het model plaatste in haar Instagram story een foto waarop ze met haar schoen tegen een raam op het vliegveld zit.
15 mei 13:53
Een zestienjarig meisje in Maleisië heeft zelfmoord gepleegd nadat ze een poll met de vraag 'dood of leven' op Instagram had geplaatst. "Erg belangrijk, help me kiezen D/L", stond er bij het bericht.
16:22
Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, is bevallen van een zoon. Dat laat het stel weten via Instagram. De jongen kwam maandagochtend ter wereld.
24 apr 17:00
Soundos El Ahmadi heeft Robert Jensen nog een trap na gegeven na het verliezen van zijn talkshow.
27 feb 12:53
Er gingen al geruchten dat hij een relatie zou hebben met vlogster Selma Omari en Boef lijkt dat nu te bevestigen op Instagram.
27 feb 9:48
It's all official, na via de Volkskrant zijn definitieve keuze wereldkundig te hebben gemaakt liet Oussama Idrissi het ditmaal onderstrepen via zijn Instagram.
1 feb 18:03
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari reageerde op de recente dopingaffaire via een bericht op zijn Instagram-account.
29 jan 21:01
Aït Benhaddou in Marokko is een van de meest in het oog springende filmlocaties in de HBO-serie Game of Thrones.
21 okt 16:41
Om welk nepnieuws het precies gaat, dat laat de al maanden clubloze international in het midden.
13:03
Via Instagram schrijft de fel bekritiseerde reservespits van zich af.
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi